Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Περάσαμε πολλά 6 χρόνια που ήμασταν μαζί»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της infotainment εκπομπής, η αθλητικογράφος μίλησε στην «Secret» και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις σχέσεις τις με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει οικογένεια.

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον πρώην σύντροφό της

«Δεν θα νιώσω άβολα αν ο Κωνσταντίνος έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, ούτε

μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε», είπε για τον πρώην σύντροφό της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της οικογένειας, η αθλητικογράφος εξομολογήθηκε: «Θέλω να κάνω παιδιά, όμως αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όπως τα φέρει η ζωή, το έχω αφήσει να έρθει από μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις», ενώ παράδεχτηκε πως θα έκανε παιδί μόνη της, λέγοντας: «Ναι, γιατί όχι, είμαι υπέρ και θα έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Fame Story: Κάνει πρεμιέρα με το πρώτο live -Όλες οι πληροφορίες

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τραγούδησαν στη βάφτιση του γιου τους -Βίντεο

Μπέττυ Μαγγίρα: Έκανε πρεμιέρα με το «I Love ΣΟΥΚΟΥ» στον ANT1 – «Νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα