Βιβή Τσιάμη -Κώστας Παπακωνσταντίνου: Παντρεύτηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης (Φωτογραφίες -Βίντεο)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου η Βιβή Τσιάμη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας, ενώ κουμπάροι της πρώην Playmate και του αγαπημένου της ήταν φιλικό ζευγάρι.

Αμέσως μετά τον γάμο ακολουθήσε δεξίωση σε κτήμα

στο Κορωπί.

Οι δημοσιογράφοι Σάσα Σταμάτη και Γιώργος Πράσινος ήταν καλεσμένοι στον γάμο και δημοσίευσαν σχετικές Φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Η Βιβή Τσιάμη αποκαλύπτει πώς της έκανε την πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Λίγες μέρες πριν από το γάμο, η πρώην Playmate παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πώς της έκανε την πρόταση ο σύζυγός της.

«Η αλήθεια είναι πως ο σύντροφος μου έκανε πάρα πολλές προσπάθειες για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Μου έκανε διάφορες προτάσεις γιατί το είχε οργανώσει. Επειδή όμως εγώ είμαι σπιτόγατα, δεν κυκλοφορούσα και δεν έβγαινα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, λίγο πριν μια έξοδο, σε μια πιο προσωπική μας στιγμή, μου λέει “πω πω, τι όμορφη που είσαι και σήμερα! Νομίζω όμως ότι κάτι σου λείπει”. Τον βλέπω λοιπόν με το κουτάκι, με το δαχτυλίδι στα γόνατα και μου έκανε την πρόταση. Ότι αυτό που μου λείπει είναι το δαχτυλίδι και αν θέλω να τον παντρευτώ και κάπως έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βιβή Τσιάμη.

Να ζήσετε!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: «Ποτέ δεν ήμουν απέναντι στα κανάλια με τα οποία συνεργαζόμουν»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Οι άνθρωποι έχουν θράσος πια! Μια γυναίκα ήρθε και μου είπε…»

Ηλίας Βρεττός: Τι δηλώνει λίγο πριν το νέο του ξεκίνημα στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι»;

Keywords
Τυχαία Θέματα