Πασχάλης Τσαρούχας: «Οι άνθρωποι έχουν θράσος πια! Μια γυναίκα ήρθε και μου είπε…»

Αφοπλιστικός ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς» μίλησε για τα αρνητικά της δημοσιότητας, τα παιδιά του, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική του διαδρομή.

Τα αρνητικά της δημοσιότητας

«Στις διακοπές μου δεν μπορώ να κάνω αυτό που ο κόσμος ονομάζει διακοπές στην παραλία, δεν το μπορώ ούτε αυτό,

ούτε αυτούς. Περνώντας τα χρόνια, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει πια, δε μ’ αρέσει να είμαι σε ένα μέρος όπου σε κοπανάνε ή σου λένε ‘τι έγινε ρε;’ λες και σε ξέρουν από πριν», είπε αρχικά ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι ‘ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα’. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία, ‘όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει ‘παχύνατε ε;’, και λέω ‘σε ρώτησε κανείς κάτι;’. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι δυσκολίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του ηθοποιού

Για την καριέρα του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτής, ο ηθοποιός είπε: «Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία ‘Βασιλική’, επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε ‘ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;’. Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Η εξομολόγηση του Πασχάλη Τσαρούχα για τα παιδιά του

Όσο για τα παιδιά, ο Πασχάλης Τσαρούχας σημείωσε: « Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: Τι δηλώνει λίγο πριν το νέο του ξεκίνημα στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι»;

Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η εντυπωσιακή είσοδος με τον γιο τους στον χώρο της δεξίωσης της βάφτισης (Βίντεο)

«Η βιοψία έδειξε σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν σούμπιτη για χημειοθεραπείες»

Keywords
Τυχαία Θέματα