Φαίη: Το μήνυμα για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με το «Fay’s Time»

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αύριο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ η Φαίη! Η εκπομπή της παρουσιάστριας πλέον θα ονομάζεται «Fay’s Time» και θα ξεκινάει στις 11.50.

Η παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάγκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου, τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τον Άγγελο Βουράκη.

Λίγες ώρες πριν την αυριανή της πρεμιέρα, η Φαίη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, μέσω της οποίας

έστειλε ένα μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

«Αύριο μαζί», έγραψε η Φαίη στο Instagram Story της.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα (10/9) ο ΣΚΑΪ, στο πρώτο «Fay’s Time» της χρονιάς ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής για μία απολαυστική συνέντευξη, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ανοίγει την καρδιά του στη Φαίη και μιλάει για όλα!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της Φαίης

«Η Φαίη επιστρέφει στον ΣΚΑΪ πιο ανανεωμένη από ποτέ, με νέο τίτλο, νέα ώρα και νέα ομάδα, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

Μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 11:50 είναι “Fay’s time”! Η δική μας Φαίη έρχεται για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά, με υπέροχη διάθεση, πλούσια ατζέντα και πολλές εκπλήξεις! Κάθε μέρα την ίδια ώρα θα κάνουμε “Fay’s time” και θα γινόμαστε όλοι μια παρέα!

Από την πρώτη κιόλας μέρα… όλη η παρέα θα είναι εκεί για να υποδεχτεί ξεχωριστούς καλεσμένους, να σχολιάσει θέματα και συνεντεύξεις που αξίζει να συζητηθούν, να αναλύσει αποκλειστικές ειδήσεις που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας παρουσιάσει νέες στήλες που θα καταγράφουν όλα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα.

Καλή αρχή!

Διαβάστε επίσης:

Τ-Live: Διαφορετική πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στις διακοπές τους -«Σπάνιο αρσενικό μου»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγούδησε στον γάμο του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα