Η Carolina Herrera λάνσαρε σειρά μακιγιάζ & τα θέλουμε όλα!

Έκανε το ντεμπούτο της στο catwalk του οίκου στη Νέα Υόρκη για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν το νεσεσέρ μας: η συλλογή μακιγιάζ Herrera Beauty, είναι μια συλλογή από μικρά αριστουργήματα που ισορροπεί ανάμεσα στο μακιγιάζ και το κόσμημα, με την signature φινέτσα Herrera.

“Η μητέρα μου φοράει κόκκινο κραγιόν από τότε που γεννήθηκα και πάντα το βάζει με τα μάτια κλειστά.

Είχα πολύ ξεκάθαρη αυτή την εικόνα στο μυαλό μου όταν ετοιμάζαμε τη συλλογή… και έτσι ήταν πολύ εύκολο να την σχεδιάσουμε”, είπε σε συνέντευξή της στη Vogue η Carolina A. Herrera, κόρη της Carolina Herrera και Beauty Director του οίκου, η οποία συνεργάστηκε στενά με τον Creative Director του οίκου Wes Gordon και την Global Makeup Consultant Lauren Parsons, για τη δημιουργία μιας συλλογής που φέρνει έναν εντελώς καινούριο και ανατρεπτικό τρόπο προσέγγισης του μακιγιάζ.

Σαν πολύτιμα κοσμήματα με διαχρονική αξία, η σειρά Herrera Beauty σχεδιάστηκε για να ακτινοβολεί χαρά και να αντικατοπτρίζει τη διαφορετικότητα κάθε στυλ – δεν πρόκειται ποτέ να βρεθούν δύο άτομα που να τη φοράνε με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι το πιο όμορφο από όλα. Εξάλλου, ο πρώτος και πιο βασικός κανόνας της Herrera Beauty είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Κάθε προϊόν μπορεί να προσαρμοστεί στο προσωπικό σου στυλ με μια συλλογή από charms και αξεσουάρ σε ατέλειωτους συνδυασμούς, που κάνουν κάθε κομμάτι απολύτως μοναδικό και bespoke για τη γυναίκα που το φοράει.

«Στην Herrera Beauty προσεγγίζουμε το μακιγιάζ όπως τη μόδα: με ενθουσιασμό και απολαμβάνοντας την “Alegria de vivir” (τη χαρά της ζωής). Παραδοσιακά, τα προϊόντα μακιγιάζ τα κρατάμε κρυμμένα, όμως εμείς πιστεύουμε πως δεν υπάρχει καμία ντροπή ή επιπολαιότητα στο να αγκαλιάζουμε και να θέλουμε να γιορτάζουμε την ομορφιά – το αντίθετο! Είναι μια κίνηση μεταμόρφωσης, μια κίνηση που έχει τη δύναμη να ανεβάσει τη διάθεση, να τονώσει την αυτοπεποίθηση. Γιατί, λοιπόν, να μη φοράτε το μακιγιάζ σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, όπως ένα διαχρονικό κόσμημα που θα το βλέπουν όλοι;» εξηγεί η Carolina A. Herrera.

Απτό παράδειγμα αυτής της bespoke προσέγγισης στο μακιγιάζ: τα κραγιόν της Herrera Beauty, στα οποία, αφού βρεις την απόχρωση και το φινίρισμα που θέλεις (η γκάμα είναι υπέροχη, με highlight το συγκλονιστικό Herrera Red!) μπορείς να επιλέξεις ένα καπάκι από τα 14 iconic μοτίβα και χρώματα Herrera, μετά να προσθέσεις το χρυσό κρίκο για να κάνεις το κραγιόν σου αξεσουάρ και τέλος να επιλέξεις τα charm σου ανάμεσα στο Σκαθάρι (σε επτά ζωηρά χρώματα), το Γιασεμί, το Αλφάβητο Herrera, την Καρδιά ή τον Ανανά. Τελευταία λεπτομέρεια, οι διακοσμητικές φούντες σε 10 εντυπωσιακές αποχρώσεις, τις οποίες μπορείς να αρωματίσεις με το αγαπημένο σου άρωμα Herrera! Την ίδια λογική ακολουθούν τα Mini Tints και τα Lip Liquids ενώ η συλλογή περιλαμβάνει επίσης αέρινες πούδρες και ένα highlighter, σε υπέροκομψες συσκευασίες. Μάλιστα, τα κραγιόν, τα Mini Tints και οι πούδρες είναι refillable, αποδεικνύοντας πως “μπορείς να είσαι βιώσιμος χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στην ποιότητα ή την πολυτέλεια”, όπως εξηγεί ο οίκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAROLINA HERRERA (@carolinaherrera)

«Η γυναίκα Herrera είναι εκείνη που ξεχωρίζει φορώντας ένα φανταχτερό ροζ παλτό εκεί που όλοι φορούν μαύρο. Θέλησα να αποδώσω τη χαρά και τη ζωντάνια που χαρακτηρίζει τις συλλογές μας και στη σειρά Herrera Beauty. Η ιδέα πως ένα φόρεμα ή ένα outfit μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σου και να σου δώσει χαρά είναι ένα απλό αλλά πανίσχυρο concept, και πιστεύω πως το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ», λέει ο ταλαντούχος Wes Gordon και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Bella Hadid με micro bob και αφέλειες!

Adele: Το έξυπνο beauty trick που κάνει τα μάτια της να δείχνουν πάντα υπέροχα!

H Margot Robbie αποκαλύπτει τους 7 beauty κανόνες της για τέλεια επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα