Η Meghan Markle είχε αντιρρήσεις για το μακιγιάζ της στο Salute to Freedom Gala

Με την εμφάνιση της στο Salute to Freedom Gala -δίπλα στον πρίγκιπα Harry, φυσικά- η Meghan Markle έδειξε να απελευθερώνεται όλο και περισσότερο στυλιστικά. Το red carpet look της κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στο κόκκινο Carolina Herrera φόρεμά της με το βαθύ ντεκολτέ που αποκαλύπτει…ότι οι στυλιστικοί περιορισμοί λόγω πρωτόκολλου ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Το outfit συμπλήρωσαν ιδανικά

οι ασορτί γόβες, το βραχιόλι από τη συλλογή της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και ένα υπέροχο, ασυνήθιστο μέχρι τώρα για την δούκισσα, μακιγιάζ με winged eyeliner σε μωβ απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin)

Μιλώντας για αυτό το ιδιαίτερο make-up look με το φωτεινό μωβ cat eye, την dewy επιδερμίδα και τα τονισμένα φρύδια ο έμπιστος make-up artist της Δούκισσας του Sussex, Daniel Martin, παραδέχτηκε πως επέμενε εδώ και αρκετό καιρό ώστε να εισάγει κάποιες πιο φωτεινές, ζωηρές αποχρώσεις στο μακιγιάζ της. Αν και, όπως δήλωσε, χρειάστηκε να την πείσει για ένα look με περισσότερο χρώμα, το αποτέλεσμα τον δικαίωσε με το παραπάνω. «Το μωβ κάνει “κάτι” με το χρώμα των ματιών της» εξηγεί ο ίδιος: «δεν παρατηρείς κατ’ ευθείαν το ίδιο το χρώμα αλλά μπορείς να δεις πόσο φωτεινά δείχνουν τα μάτια της και αυτό ακριβώς είναι που ήθελα να επιτύχω» δήλωσε. Ας δούμε όμως πώς (και με ποια προϊόντα) δημιούργησε το ξεχωριστό αυτό μακιγιάζ!

Αφού προετοίμασε την επιδερμίδα με skincare προϊόντα Tatcha (o Daniel Martin είναι ο global καλλιτεχνικός διευθυντής του ομώνυμου brand) δημιούργησε τη βάση για το πρόσωπο της Meghan με το foundation που επιλέγει πάντα για εκείνη: το Dior Backstage Face&Body Foundation. «Δεν χρησιμοποιώ foundation σε όλο της το πρόσωπο» αποκάλυψε, συμπληρώνοντας ότι φροντίζει να καλύπτει κυρίως τα σημεία που έχουν κοκκινίλες ή δυσχρωμίες.

Για να προσδώσει μια -σχεδόν υγρή- λάμψη στα high points του προσώπου της (ζυγωματικά, κόκκαλα των φρυδιών κλπ) αντί να χρησιμοποιήσει ένα υγρό highlighter εφάρμοσε μια old-school τεχνική του μακιγιάζ: ανακάτεψε μια κρεμώδη βάση (την The Serum Stick της Tatcha) με ένα highlighter σε μορφή πούδρας (με αποχρώσεις από την Danessa Myricks Lightwork Palette Volume III) για να φτιάξει μια custom made φόρμουλα. Η υπέροχη απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη της Meghan οφείλεται στο Olivia Palermo Beauty Matte Lipstick (στην απόχρωση Rosebud) ενώ τα φρύδια τονίστηκαν με ένα νέο προϊόν που αγαπά πολύ ο Daniel Martin το Lamik Beauty Revelation Brow Duo – «είναι το τέλειο χρώμα για τη Meghan και, για την ακρίβεια, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ και ως liner επίσης» λέει.

Και τώρα στο hot θέμα μας: τo υπέροχo μωβ eyeliner που προκάλεσε τόση αίσθηση όσο και το συναρπαστικό κόκκινο φόρεμά της! «Πάντα αγαπούσα το μωβ και το κόκκινο μαζί, ο συνδυασμός τους είναι για μένα πολύ όμορφος. Έτσι, ήθελα να τον αξιοποιήσω αλλά χωρίς να κάνω το σχήμα να δείχνει πολύ έντονο και βαθύ» εξηγεί ο celebrity make-up artist. Με άλλα λόγια, αναζητούσε ένα twist στο μακιγιάζ της δούκισσας χωρίς να είναι ωστόσο πολύ extreme.

Για να δημιουργήσει το πολυσυζητημένο μωβ cat-eye χρησιμοποίησε την απόχρωση Aurora, και πάλι από τη Danessa Myricks Lightwork Palette Volume III, απλώνοντάς τη με ένα υγρό liner πινέλο. Πέρασε τις βλεφαρίδες με την Waterproof Mascara της Byredo (ένα προϊόν με το οποίο ο ίδιος δηλώνει ότι έχει εμμονή) και, τέλος, τις “γέμισε” προσθέτοντας τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες που έκοψε, τοποθετώντας τα ακριβώς στη ρίζα των φυσικών βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαίωσε: όλοι το σχολίασαν με πολύ ενθουσιασμό κι έτσι ίσως δούμε περισσότερα μακιγιάζ με χρώμα από την Meghan Markle στο μέλλον.

Photo credits: Cover Photo by Theo Wargo/Getty Images for Intrepid Sea, Air, & Space Museum/ Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Hello Movember! Δες πώς μπορείς να στηρίξεις το κίνημα ενημέρωσης για τα θέματα υγείας των ανδρών

Nail inspo: Το μαύρο βερνίκι είναι hot & εμείς βρήκαμε 6 top nail art ιδέες για να εμπνευστείς

Hair serum: 4 βήματα για να το εφαρμόζεις σαν expert!

Keywords
Τυχαία Θέματα