Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το σημάδι που ανησύχησε τους followers της – Τι απαντά η ίδια

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς φίλους της με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα story, στο οποίο ποζάρει με το μαγιό της κρατώντας αγκαλιά ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Οι πιο παρατηρητικοί από τους followers της, λοιπόν, πρόσεξαν ότι στο αριστερό πόδι της έχει ένα μεγάλο σημάδι και έσπευσαν

να τη ρωτήσουν τι συμβαίνει στέλνοντας μηνύματα. Έτσι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κατάλαβε ότι αυτό το θέμα απασχόλησε πολλούς και έτσι αποφάσισε να λύσει το μυστήριο σχετικά με το περιβόητο σημάδι.

Σε επόμενο story της, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για κάποιο χτύπημα ή ο,τιδήποτε άλλο, αλλά ο λόγος εμφάνισης αυτού του σημαδιού στο πόδι της είναι η αντανάκλαση του ήλιου στη φωτογραφία.

«Επειδή παραδόξως ανησυχήσατε πολλοί για το αριστερό μου πόδι στο προηγούμενο story, απλώς αντανακλούσε ο ήλιος και φαίνεται περίεργα στη φωτογραφία. Όλα καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός αυτή την περίοδο κάνει διακοπές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και από τη νέα σεζόν θα τη βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το μέλλον της «Βασιλικής» στον τρίτο κύκλο

Εβελίνα Νικόλιζα: Το μήνυμά της μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη

 Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα