Κωνσταντίνος Αργυρός: Έστειλε… χαιρετίσματα στην Ματίνα Παγώνη -Η επική αντίδρασή της

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα 21/8 στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις μουσικές της επιλογές. Μάλιστα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δε δίστασε να αποκαλύψει ότι της αρέσει πολύ ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, αλλά από ότι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε

πει με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», είχε πει χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Τα χαιρετίσματα του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Ματίνα Παγώνη

Το πρωί της Παρασκευής 25/8 η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε πάλι στο πλατό της εκπομπής του Mega, όπου αυτή τη φορά την περίμενε μια… έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ενημερώθηκε για τον θαυμασμό που του τρέφερει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποφάσισε να της στείλει μέσα από το «Κοινωνία Ώρα Mega» ένα μήνυμα.

«Είναι στημένο», ήταν η επική αντίδραση της κυρίας Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να της απαντά: «Καλέ στο κινητό μου το έχω το μήνυμα, στον λόγο της τιμής μου».

Τότε, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Είναι πάρα πολύ ωραίος, είναι χαμηλών τόνων και αυτό που κάνει το κάνει καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Μίλτος Τεντόγλου: «Τώρα που πήρα το χρυσό μετάλλιο μπορώ να χαλαρώσω, έκανα ένα λάθος που θα το θυμάμαι για πάντα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδο

Keywords
Τυχαία Θέματα