Μαρία Αναστασοπούλου: Απαντά στις φήμες συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου το βράδυ του Σαββάτου 11/2 και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε για τη συνεργασία τους ενώ απάντησε στα σενάρια που τη θέλουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ακόμα, σχολίασε κι όσα έγιναν με την Ντόρα Κουτρουκόη,  που την αφαίρεσαν ξαφνικά από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Μαρία Αναστασοπούλου

δήλωσε: «Είναι μία πολύ διαφορετική εμπειρία και ένα επόμενο μεγάλο βήμα το να είμαι δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και να συνεργαζόμαστε στο Καλημέρα Ελλάδα. Από την αρχή που μπήκα στην εκπομπή είχε ένα δέος γιατί είναι μία εκπομπή που μετρά 32 χρόνια. Πάνε όλα μια χαρά».

Όσον αφορά στα σχέδια και τις συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Εγώ πήγα στον Ant1 για να κάνουμε το «Καλημέρα Ελλάδα». Το πρωινό είναι κάτι που αγαπώ πολύ και το κάνω αρκετά χρόνια. Αν ο Γιώργος Παπαδάκης και το κανάλι θέλουν κάτι τέτοιο εγώ είμαι εδώ.

Σκέψου ότι με τον Γιώργο δεν γνωριζόμασταν καθόλου, δεν είχε τύχει να βρεθούμε σε εκδηλώσεις, οπότε είμαστε δύο άνθρωποι που γνωριζόμαστε τώρα παράλληλα με τη δουλειά».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι απ’ όλα αυτά που συζητιούνται. Εγώ είμαι στο Καλημέρα Ελλάδα, μόλις τώρα πήγα στο Καλημέρα Ελλάδα, οπότε δεν έχω ιδέα για ότι συζητήθηκε και γράφτηκε».

Τέλος, αναφορικά με τη Ντόρα Κουτροκόη σχολίασε: «Είναι λογικό, ένας άνθρωπος, αν αισθανθεί μία πικρία και θέλει να την εκφράσει, αλλά από εκεί και πέρα, όταν είμαστε μαζί συνάδελφοι και περνάμε ωραία και είμαστε και φίλοι μεταξύ μας και βρισκόμαστε σε διάφορες συγκυρίες, γιατί να μην χορέψεις και να περάσεις ωραία;».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Θεοφάνους: Όταν είχε απορρίψει την Ήβη Αδάμου – «Ζητώ συγγνώμη»

 Δώρα Τσαμπάζη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του

 Κλέλια Ρένεση: Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία και το μήνυμα – «Μην σταματάς να παλεύεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα