Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχουν ακουστεί ανακρίβειες, θα απαντήσω γιατί πρέπει»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποτελεί τη μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του «Survivor All Star» για δεύτερη φορά, μιας και το 2021 είχε πετύχει τον ίδιο στόχο. Η γυμνάστρια μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, ωστόσο τερμάτισε στην τρίτη θέση ανάμεσα στους All Star παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι.

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της και προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο

χρόνο μαζί με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της, που έχει να δει τόσο καιρό.

Σήμερα, λοιπόν, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποφάσισε να κάνει την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά το φινάλε του «Survivor All Star». Η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια σειρά από στόρις και υποσχέθηκε στους followers της πως σύντομα θα τοποθετηθεί δημόσια, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στις πρώτες αναρτήσεις μετά το «Survivor All Star»https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230714204313_marialena1.mp4

«Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας, θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά, έχουν γίνει ακόμα πιο πολλά και είμαι εδώ να βάλω στη θέση τους τα πάντα. Σας ευχαριστώ για όλη αυτή τη στήριξη, έχω λάβει άπειρα μηνύματα», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην ανάρτησή της, τονίζοντας πως η στιγμή που θα μιλήσει πλησιάζει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230714204341_marialena2.mp4

«Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα ξεχωριστά. Η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Αυτά. Σε λίγες ημέρες θα είμαι εδώ να απαντήσω σε όλα γιατί πρέπει να το κάνω. Έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες», πρόσθεσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε επόμενο story της.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα