Μεγάλη ένταση και απίστευτες ατάκες στο gala του My Style Rocks: «Δεν έχεις άποψη» – «Κλείσε το στόμα σου, μιλάς πολύ»

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks Gala. Αφορμή για την ένταση στο στούντιο στάθηκε το concept της Ιωάννας, η οποία υποδύθηκε πως επρόκειτο να παντρευτεί έναν μουσικό στο κέντρο της Αθήνας, ενώ είπε πως θα αποχωρήσουν από την εκκλησία με μηχανή. Ωστόσο, η Εύη τη βαθμολόγησε με δυο κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ιωάννας, η οποία ζήτησε από τη συμπαίκτρια της να της αιτιολογήσει τη βαθμολογίας που της έβαλε.

«Επειδή έβαλε κάτι xtreme

και διαφορετικό. Ήθελα να το κάνεις πιο υπερβολικό, δηλαδή να το απογειώσει κι άλλο, γιατί έχεις βάλει απλά ένα μποτάκι και μία ζώνη στη μέση πάνω σε ένα φόρεμα», είπε η Εύη Μπασή και η Ιωάννα απάντησε: «Σου φαίνεται απλό δηλαδή…».

«Για το concept που υποστηρίζεις όχι για μένα!», είπε η Εύα και η Ιωάννα αποκρίθηκε: « Τι υπερβολικό έχει το concept που υποστηρίζω; Έχεις βάλει ένα μη συμβατό νυφικό! Εγώ έτσι το βλέπω, γιατί για μένα συμβατό είναι ένα λευκό νυφικό. Για μένα. Δική μου άποψη. Εφόσον ήθελες να κάνεις κάτι xtreme έπρεπε να το πας all the way».

Τότε, η Ιωάννα απάντησε ειρωνικά:«All the way. Oh! Σου φαίνομαι απλή δηλαδή. Εντάξει ευχαριστώ».

«Τι παραπάνω θα ήθελες;» ρώτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τότε τον λόγο πήρε ξανά η Ιωάννα και φανερά εκνευρισμένη τόνισε:«Ναι, δεν μπορώ να καταλάβω! Και εγώ λέω “δεν μου αρέσει αυτό, θα ήθελα κάτι παραπάνω”, αλλά λέω τι θα ήθελα επιπλέον. Εσύ δεν μου λες τι θα ήθελες, άρα δεν έχεις άποψη. Απλά λες κάτι για να το πεις…».

Και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Σου λέω αλλά δεν ακούς… Αν ανοίξεις λίγο τα αυτιά σου και κλείσεις λίγο το στόμα σου, γιατί μιλάς πάρα πολύ θα καταλάβεις» είπε η Εύη και η Ιωάννα αποκρήθηκε: «Δεν θα μου πει κανένας να κλείσω το στόμα μου. Συγνώμη»

«Μου κάνεις επίθεση επειδή σου έχω βάλει δύο», είπε φανερά ενοχλημένη η Εύα και τότε η Ιωάννα απάντησε: «Δεν κάνω καμία επίθεση. Απλά θέλω όταν μου λες κάτι να το υποστηρίζεις και να το τεκμηριώνεις».

«Άλλη φορά σου έχω βάλει τέσσερα και δεν παραπονέθηκες. Μου αρέσει το στυλ σου απλά σήμερα για το concept που ήθελες να κάνεις, για μένα είναι λίγο», ολοκλήρωσε η Εύα.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το My Style Rocks:

Δείτε ακόμη: Ανατροπή στο Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα