Νίκος Μουτσινάς: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία! Γι’ αυτό σταμάτησα από την τηλεόραση»

O Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλους και για όλα με την παρουσιάστρια.  Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απόφαση του να μη βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση, τονίζοντας πως καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων ετών.

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για τους λόγους που τον οδήγησαν να σταματήσει την τηλεόραση

«Κάνω τον σταυρό μου

που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε η εκπομπή κι ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα “ρε φίλε, σου έκατσε, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;” κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, “άδειασε” το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Ήταν εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν. Πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε να μου ενεργοποιηθεί κάτι».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Τσολάκη: «Με φοβίζει ο ανταγωνισμός» -Η απάντηση για τους πρώην συνεργάτες της

Τζένη Θεωνά: «Έλεγα για χρόνια μέσα μου “ντροπή σου, θα σε καταλάβουν, θα σε πετάξει έξω ο χώρος”»

Παύλος Σταματόπουλος: Ο λόγος που δεν πήγε στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου -«Ήμουν καλεσμένος αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα