Νίκος Μουτσινάς: «Θα θέλαμε να είμαστε στην πορεία αλλά είχαμε εκπομπή»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν πιστός στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές του «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης 9/3. Ο γνωστός παρουσιαστής ασχολήθηκε στην έναρξη της εκπομπής με τις χθεσινές συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, η συμμετοχή στις οποίες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο Νίκος Μουτσινάς ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το «παρών» και παραδέχτηκε πως κι ο ίδιος θα ήθελε να είναι

εκεί, ωστόσο έπρεπε να βρίσκεται στην εκπομπή.

«Δεν έχω καμία ιστορική γνώση γύρω από τις πορείες, οπότε μπορεί να πω καμιά μπαρούφα. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση, ήταν πάρα πολύς κόσμος και ήταν πάρα πολλές οι πορείες αυτές τις ημέρες.

Πιστεύω και θέλω ότι κάπως θα μετακινηθεί ο εγκέφαλος στους ανθρώπους που είναι αυτή τη στιγμή την εξουσία κι έχουν κάποια δύναμη, τη δύναμη που εμείς τους δώσαμε γιατί εκεί είναι η ατομική ευθύνη», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους πήγαν και μπορείτε να πάτε. Θα θέλαμε πολύ κι εμείς να πάμε στη συγκεκριμένη τουλάχιστον, αλλά είχαμε κάποια εκπομπή.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε, σας ευχαριστούμε πραγματικά γιατί αυτό έχει να κάνει με ένα συνολικό αποτέλεσμα που περιμένουμε όλοι. Γίνανε πάλι επεισόδια όμως; Πάντα… Πάντα».

Διαβάστε ακόμα:

 Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι δύσκολο που είμαι μόνη μου πλέον σπίτι»

 Ευδοκία Τσαγκλή: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την είσοδό της στο «My Style Rocks»

 Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδερφός της Αθηνάς – «Ο σύζυγός της έμαθε για τον θάνατό της την ημέρα της κηδείας»

Keywords
Τυχαία Θέματα