«Πέθαναν» τον Βασίλη Καρρά – Ξεσπά ο δικηγόρος του

Ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες δίνει μια «μάχη» για τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο γνωστός τραγουδιστής μπορεί να περνάει μια σοβαρή περιπέτεια, ωστόσο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών και μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.

Το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Fame Story, ένας χρήστης έγραψε στο προφίλ του ότι ο Βασίλης Καρράς πέθανε, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, και το hashtag του μουσικού παιχνιδιού, το οποίο εκείνη την ώρα αποτελούσε trend.

Η συγκεκριμένη ψευδής

είδηση «πάγωσε» τους πάντες κι όλοι άρχισαν να το ψάχνουν, προκειμένου να μάθουν, αν πρόκειται για κάποια κακόγουστη πλάκα, όπως και συνέβη. Η οικογένειά του ενημερώθηκε για το περιστατικό και δεν έκρυψε την οργή της, μιας και ο Βασίλης Καρράς είναι καλά.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά ξεσπά για τα αναληθή δημοσιεύματα

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξένησε τον δικηγόρο της οικογένειας, Γρηγόρης Κωτσόπουλος, ο οποίος ξέσπασε κατά του ανθρώπου που δημοσίευσε αυτή την αναληθή είδηση.

«Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται», αρκέστηκε να αναφέρει ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφώνει» Σολωμού – Fipster – «Με τέτοιους καθηγητές τα παιδιά θα βγουν φωστήρες»

 Κατερίνα Στικούδη: Απαντά για το φύλο του μωρού της

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα