Ρεγγίνα Μακέδου: Συγκινεί για τη μάχη της με τη λευχαιμία -«Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο»

Η Ρεγγίνα Μακέδου εδώ και αρκετό καιρό παλεύει με τη λευχαιμία και μέσα από τα social media ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νέα της υγεία της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή αθλήτρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα βίντεο με τις πιο έντονες στιγμές της κατά τη διάρκεια της μάχης της με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συνόδευσε το post της με

ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για τη μάχη της με τη λευχαιμία

«3/6 !!!! Ένας χρόνος ακριβώς σωστή παράνοια… Ένας χρόνος δύσκολος. Ένας χρόνος αβέβαιος. Ένας χρόνος που με δοκίμασε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Ένας χρόνος που φοβήθηκα όσο ποτέ. Ένας χρόνος με απώλειες φίλων και αγαπημένων προσώπων. Ένας χρόνος που βίωσα όσα δεν εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Ένας χρόνος που συναγωνιστές έγιναν η δύναμη μου. Ένας χρόνος ΥΠΕΡΟΧΟΣ γεμάτος μαθήματα.

View this post on Instagram

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Ένας χρόνος που το ΧΑΜΟΓΕΛΟ είχε νόημα. Ένας χρόνος που Ζω χάρη σε έναν άγνωστο άνθρωπο , χάρη στους γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Εύχομαι και προσεύχομαι για πολλά ακόμα χρόνια!!! Σε ευχαριστώ. Το βίντεο ξεκινάει και τελειώνει με μια φωτό σε ένα κρεβάτι… του νοσοκομείου και το δικό μου τι ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τον σάλο με το Star και την Ελένη Χατζίδου -«Ήταν μια μεγάλη υστερία και παρανόηση»

Γιάννης Κορδώνης: Η απάντηση στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το μπλουζάκι του

Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα