Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα: «Της άνοιξα την καρδιά μου και είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπήρξαν ζευγάρι για κάποιο διάστημα, μετά είχαν έναν έντονο και δύσκολο χωρισμό, με εκείνη να μπαίνει στο Survivor και λίγο καιρό μετά να την ακολουθεί και αυτός.

Μπορεί στην αρχή η γυμνάστρια να ήταν έξαλλη με τον επιχειρηματία και να μην ήθελε καν να του μιλάει, ωστόσο με τον καιρό «μαλάκωσε» και η σχέση τους αποκαταστάθηκε στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Μετά από καιρό οι δυο τους ήρθαν κοντά και πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ήταν ξανά ζευγάρι

παρά το γεγονός ότι άργησαν να το επιβεβαιώσουν δημόσια.

Ο «All Star» κύκλος του reality επιβίωσης βρήκε το ζευγάρι στα καλύτερά του! Τι κι αν εντάχθηκαν σε διαφορετικές ομάδες και πέρασαν από πολλές δυσκολίες, κατάφεραν να επιβιώσουν, να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να φτάσουν μέχρι το φινάλε. Σε όλο αυτό το ταξίδι ο ένας στήριζε και βοηθούσε τον άλλον ψυχολογικά, γεγονός που έχει ύψιστη σημασία σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι full in love και δε διστάζουν να το μοιραστούν δημόσια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μάλιστα, ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση που «στάζει» αγάπη για τη σύντροφό του, μιλώντας για τον έρωτα και έστειλε το δικό του μήνυμα στους followers του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Όσα έγραψε ο Σάκης Κατσούλης για τον έρωτα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Το να είσαι ερωτευμένος είναι το χειρότερο. Εννοώ ότι είναι το καλύτερο, αλλά είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Εγώ την άνοιξα σε εκείνη και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.

Όπως πολλές φορές έχω πει, αγαπήστε ανοιχτά, νιώστε έντονα, εκφραστείτε ελεύθερα, δώστε αφιλοκερδώς και ειλικρινά χωρίς να περιμένετε κάτι. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους γύρω σας. Λίγα λόγια από τα πολλά που θα ήθελα να γράψω!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα