Σασμός: Ο Μαθιός ελπίζει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική μετά τη νύχτα πάθους

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στον «Σασμό» με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Η Βασιλική γνωρίζει πια το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού και παρά το γεγονός ότι η στάση της έχει αλλάξει εντελώς κρυφά απ’ όλους, οι δυο ενδίδουν στον έρωτά τους και ζουν μια νύχτα πάθους.

Μετά από αυτή ο Μαθιός αρχίζει να ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν και θα σώσουν τον γάμο τους, όμως η Βασιλική έχει άλλα σχέδια, σχέδια που κανείς δεν περιμένει. Παράλληλα, η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη

με σκοπό να επισκεφτεί τον Ευθύμη. Τι θα ζητήσει;

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον «Σασμό»

Η βραδιά των αρραβώνων στο σπίτι των Αγγελάκηδων συνεχίζεται με πολλές αποκαλύψεις, που προκαλούν διαφορετικές αντιδράσεις. Ο Μαθιός μετά τη νύχτα πάθους με τη Βασιλική νιώθει ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, εκείνη, όμως, έχει άλλα σχέδια.

Η Έλενα επιστρέφει στην Κρήτη, έτοιμη να ανατρέψει τις ισορροπίες, αν δεν πάρει αυτό που θέλει από τον Ευθύμη. Τη στιγμή που ο Μανόλης δέχεται μια επίσκεψη που τον ταράζει, ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Διαβάστε ακόμα:

 Ορφέας Αυγουστίδης: Όπως δεν τον έχετε ξαναδεί στην παιδική και εφηβική ηλικία του

 Ραμόνα Βλαντή: «Το όνομά μου έχει συζητηθεί έντονα για το “Shopping Star” αλλά δεν έχω πρόταση»

 Survivor All Star: Βασάλος «αδειάζει» Μάριο – «Τι φίλοι είστε; Τον φίλο σου έβγαλες στη σέντρα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα