Στέλιος Χανταμπάκης: Η Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους τον απόλαυσαν στο «Survivor All Star» – Η ανάρτησή της

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποτελεί έναν από τους παίκτες του «Survivor All Star»! Το μοντέλο και παρουσιαστής επέστρεψε δυναμικά στο reality επιβίωσης έξι χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο και κατάφερε να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια τόσο για τη στάση του όσο και για τις αθλητικές επιδόσεις του, μιας και χάρισε τον τελικό πόντο στην ομάδα του.

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, και τα δύο παιδιά τους, Μανώλης και Μαλένα, αποτελούν αναμφίβολα τους μεγαλύτερους θαυμαστές του, συνεπώς δεν θα μπορούσαν να μην παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο. Όλοι μαζί κάθισαν στον

καναπέ τους και απόλαυσαν τον Στέλιο Χανταμπάκη να χαρίζει τον πιο σημαντικό πόντο στην ομάδα του.

Και μπορεί εκείνος να απουσιάζει μόλις μία εβδομάδα από το σπίτι τους, ωστόσο έχει λείψει πολύ τόσο στα παιδιά του όσο και στη σύζυγό του, μιας και είναι ένας πολύ ενεργός πατέρας και σύζυγος. Δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία, η Όλγα Πηλικάκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πώς τους βρήκε η νέα χρονιά και μας σύστησε τους πραγματικούς Survivors.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki

«The real Survivors No 2! Και κάπως έτσι μας βρίσκει η νέα χρονιά!! Τους τρεις μας αγκαλιά! Μετά από μια εβδομάδα ατελείωτου παιχνιδιού για να ξεφεύγει το μυαλουδάκι και να μη μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και μετράμε το χρόνο αντίστροφα!!! Πάμε μπαμπά», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτή είναι η παίκτρια που φημολογείται ότι αποχωρεί

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Θερμή παράκληση για την Ιωάννα Τούνη που βρίσκεται στο μαιευτήριο -«Να πάνε όλα καλά…»

 Λίτσα Πατέρα: Θετική στον κορονοϊό η γνωστή αστρολόγος -Η κατάσταση της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα