O Sergio Marchionne θέλει να κατασκευάσει αυτοκίνητο Apple

O CEO της Fiat Chrysler Automobiles, Sergio Marchionne, o οποίος αυτοαποκαλείται ως Apple freak είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον τεχνολογικό γίγαντα για την δημιουργία ενός νέου αυτοκινήτου.

Λόγω της πολυπλοκότητας της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Αpple θα έχει ευκολότερη δουλειά εάν δουλέψει μα έναν ήδη μεγάλο κατασκευαστή από το να το κάνει μόνη της. Η Ιταλο-αμερικανική

εταιρεία θα είναι μία πολύ καλή επιλογή, σύμφωνα με τον Marchionne ο οποίος ανέφερε πως έχει αγοράσει ό,τι προϊόν έχει λανσάρει η Apple.

Όλη αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει την πίστη του Marchionne πως η αυτοκινητοβιομηχανία ξοδεύει χρήματα και πρέπει να αλλάξει. Η πρόσφατη προσπάθειά τους συσπείρωσης δεν έγινε δεκτή από τους ομολόγους του, και ο Marchionne τώρα θέλει να σβήσει το χρέος της Fiat και να αυξήσει την κερδοφορία. Μία συνεργασία με την Apple ή την Google θα τον βοηθήσει να το κάνει.

Αν και η Google ήδη δοκιμάζει αυτοκίνητα με αυτόματο πιλότο, η Apple επίσης μελετά πιθανότητες για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου μέχρι το 2020. Ο Marchionne ανέφερε πως καταλαβαίνει την σύνταξη της Apple και είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα