Πόλεμος τιμών από την Etihad του Άμπου Ντάμπι στην Qatar Airways του Κατάρ

Η Etihad Airways του Άμπου Ντάμπι μόλις ξεκίνησε πόλεμο τιμών σε σειρά προορισμών από την Ντόχα του Καταρ προς όλο τον κόσμο, με τις τιμές των εισιτηρίων της να ξεκινούν από 210 ευρώ, πολύ χαμηλότερα από τον εθνικό αερομεταφορέα του Κατάρ την Qatar Airways.

Οι έξι ημερών προσφορά

που ξεκίνησε χθες και θα τελειώσει στις 28 Ιανουαρίου, περιλαμβάνει προορισμούς όπως το Άμπου Ντάμπι, Μπανγκογκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο, Σίδνεϊ, Λος Άντζελες, Ντίσελντορφ, με τις χαμηλές τιμές της Etihad να αφορφούν τόσο τις οικονομικές όσο και τις premium θέσεις.

Η Etihad Airways θα συνδέει 4 φορές την ημέρα Ντόχα και Άμπου Ντάμπι, «όπου και οι επιβάτες από το Κατάρ θα μπορούν να επιβιβάζονται σε μεγάλο αριθμό προορισμών προς όλο τον κόσμο», αναφέρει η αερομεταφορέας των ΗΑΕ.

Σύμφωνα με το website σύγκρισης τιμών Dohop.com, μία οικονομική πτήση από τον Ντόχα στο Παρίσι, με αναχώρηση την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και επιστροφή την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, κοστίζει 691 ευρώ με την Qatar Airways, όταν με την Etihad (με στάση στο Άμπου Ντάμπι) κοστίζει 460 ευρώ.

Αντίστοιχα οι οικονομική θέση από την Ντόχα στο Λονδίνο κοστίζει με την Qatar Airways 793 ευρώ ενώ με την Etihad 595 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα