Ξανά στο «σφυρί» σε τιμή ...ευκαιρίας το ακίνητο του Κεράνη στον Πειραιά

Της Στεφανίας Σούκη

Στο τέλος Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 27/1, πραγματοποιείται ένας ακόμη διαγωνισμός για την πώληση του πρώην εργοστασίου της άλλοτε κραταιάς καπνοβιομηχανίας Κεράνη σε τιμή ...ευκαιρίας.

Πρόκειται για τη 18η διαδικασία, δέκα χρόνια ακριβώς – εν έτει 2006- μετά το ''λουκέτο'' της εταιρείας και πλέον η τιμή για το εργοστάσιο επί της οδού Αθηνών 39 έχει υποχωρήσει μόλις λίγο κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ, όταν στον πρώτο πλειστηριασμό το αντίστοιχο νούμερο έφθανε στα πέριξ των

21 εκατ. ευρώ. Το συγκρότημα του Πειραιά αποτελείται από οικόπεδο έκτασης 4.729 τ.μ., και κτίσματα συνολικής επιφάνειας 29.434 τ.μ.

Με τιμή μόλις στο 1,38 εκατ. ευρώ βγαίνει εκ νέου σε διαδικασία πλειστηριασμο και το εργοστάσιο της ιστορικής καπνοβιομηχανίας στη Χαλκίδα, στη θέση Γλύφα του δήμου Ανθηδώνος του νομού Ευβοίας, το οποίο συνορεύει με τη εθνική οδό Αθηνών - Χαλκίδας. Το ακίνητο αποτελείται από γήπεδο έκτασης 123.002 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 34.640 τ.μ..

Με τις ίδιες διαδικασίες θα επιχειρηθεί εκ νέου ο πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά και των κινητών περιουσιακών στοιχείων της παραγωγικής μονάδας της εταιρίας (μηχανολογικός εξοπλισμός κ.τ.λ.), αλλά και των σημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα