Ασημένιο μετάλλιο η Κατζουράκη στο Σκητ Γυναικών των Ευρωπαϊκών Αγώνων 2023!

07:12 26/6/2023 - Πηγή: iHunt

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή της, και σε εκείνη της Ελληνικής Αποστολής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Krakow-Malopolska 2023.

Το πρώτο μετάλλιο για τη σκοποβολή είναι το Ασημένιο στο Σκητ Γυναικών.

Προκριματικός με αγώνες μπαράζ.

Χρειάστηκαν αγώνες μπαράζ για να κριθεί η κατάταξη στους κορυφαίους του προκριματικού. Η Εμμανουέλα, έχοντας τερματίσει με σκορ 121/125, ισοβαθμούσε στην τρίτη θέση με δύο ακόμη αθλήτριες, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον τελικό! Μετά το μπαράζ η Ελληνίδα

Πρωταθλήτρια βρέθηκε στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης.(121+4).

Τελικός και Ασημένιο Μετάλλιο

Στους τελικούς που οδηγούν στις μονομαχίες των μεταλλίων, η Εμμανουέλα Κατζουράκη με 27 επιτυχίες πήρε την πρώτη θέση στο 2ο γκρουπ και αγωνίστηκε για το Χρυσό ή το Ασημένιο μετάλλιο. Ψύχραιμη στην προσπάθειά της αγωνίσθηκε με σθένος μέχρι τέλους. Η ατυχία χτύπησε στις τελευταίες βολές. Η Εμμανουέλα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου εξασφαλίζοντας για την Ελλάδα ένα ακόμη Ασημένιο μετάλλιο!

Στο Σκητ των Ανδρών ο Νίκος Μαυρομμάτης και ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης με το ίδιο ακριβώς σκορ 121/125 κατέλαβαν τις θέσεις 16 και 18 αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για έναν μόλις βαθμό έμειναν εκτός των αγώνων μπαράζ για μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος

Σπορ Πιστόλι γυναικών

Η Άννα Κορακάκη αγωνίσθηκε σήμερα στις βολές ακριβείας και με σκορ 289/300 κατέλαβε την ένατη (9) θέση. Αύριο (26/6) αγωνίζεται στις βολές ταχείας σε μια προσπάθεια για πρόκριση σε έναν ακόμη τελικό.

Οι προσπάθειες των Ελλήνων του Σκητ συνεχίζονται αύριο (26/6). Στο Μικτό Ομαδικό του Σκητ, αγωνίζονται η Εμμανουέλα Κατζουράκη και ο Νίκος Μαυρομμάτης.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

The post Ασημένιο μετάλλιο η Κατζουράκη στο Σκητ Γυναικών των Ευρωπαϊκών Αγώνων 2023! appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα