Νεκρά τρια λαγόσκυλα από επίθεση αγέλης λύκων στη Μικρομηλιά Δράμας…VIDEO

18:51 12/5/2024 - Πηγή: iHunt

Σε κανονικό σφαγείο κυνηγόσκυλων από λύκους, τείνει να μετατραπεί πλέον ΚΑΙ ο νομός Δράμας. ΝΕΟ, ΤΡΙΠΛΟ κρούσμα επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα σημειώθηκε  Σάββατο 11/05/24, στην τοποθεσία Μικρομηλιά Δράμας, κατά την διάρκεια άοπλης εξόδου για τρέξιμο, ξεμούδιασμα και βόλτα.

Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στους συνάδελφους Μανώλη  και Λευτέρη να θρηνήσουν 3 αγαπημένους τους τετράποδους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο εύκολο και ακίνδυνο γεύμα που αντιπροσωπεύει το σκυλίσιο κρέας και να νιώσουν για τα καλά την “ευεργετική” παρουσία

των “σπάνιων” στο οικοσύστημα και στα σκυλιά τους !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Εορδαία : Μια μεγάλη αρκούδα στο δρόμο λίγο έξω από την Αναρράχη…VIDEO

Τα 3 σκυλιά είχαν σηκώσει λαγό και ενώ ήταν σε φάση δίωξης, ξαφνικά σταμάτησαν τα χαρακτηριστικά κλαφουνίσματα ενώ αμέσως μετά ακούστηκαν ουρλιαχτά πόνου και γρυλίσματα στα 100 περίπου μέτρα μακριά τους. Ο Λευτέρης και ο Μανώλης αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό συμβαίνει και έμπηξαν τις φωνές, ενώ παράλληλα άρχισαν να τρέχουνε προς το σημείο που άκουγαν τα κλάματα των σκυλιών. Έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και βρήκαν τα 2 σκυλιά με απόσταση 50 μέτρων το ένα από το άλλο στην κατάσταση που φαίνεται στο βίντεο ( προφανώς λόγω της μικρής απόστασης και της ταχύτητας τους δεν πρόλαβαν να τα ανοίξουν περισσότερο και να τα φάνε ), ενώ το τρίτο σκυλί δεν το βρήκαν ποτέ αφού οι λύκοι το πήραν μαζί τους.

https://ihunt.gr/wp-content/uploads/2024/05/442442459_1896565710777985_4663397270149005945_n_1.mp4

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ και υποστηρίζει με ομόφωνη απόφασή της, η Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, με ψήφισμα που απέστειλε στον αρμόδιο για το κυνήγι υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Ταγαρά, σχετικά με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των λύκων, τις αμέτρητες θανατηφόρες επιθέσεις σε κυνηγόσκυλα, αλλά και την ατολμία ή τους δισταγμούς της Πολιτείας να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την κατάσταση. !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:

1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Το άρθρο Νεκρά τρια λαγόσκυλα από επίθεση αγέλης λύκων στη Μικρομηλιά Δράμας…VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα