Η φωτογραφία της Ζενεβιέβ Μαζαρί θύμισε…Snik και ο ράπερ την προκάλεσε

17:28 17/12/2019 - Πηγή: People

Η σοβαρότητα της σχέσης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik φαίνεται από το γεγονός πως οι φίλες της στο GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έχουν γνωρίσει τον Snik και μιλάνε άνετα γι΄αυτόν σε συνεντεύξεις ή σε αναρτήσεις τους. Έχει ακολουθήσει με λίγα λόγια το σοφό ρητό των  Spice Girls «if you wannabe my lover, you ‘ve got to get with my friends» η Ηλιάνα.

Σε μια συνέντευξη της Χριστοπούλου πριν λίγες εβδομάδες την είχαμε ακούσει να λέει πως της αρέσει το Senorita του Snik με την Τάμτα. Τώρα η Ζενεβιέβ σκέφτηκε να τρολάρει λίγο τον ράπερ κι εκείνος δεν άφησε αναπάντητο

το τρολάρισμα.

H Έλενα Χριστοπούλου μιλάει για τη σχέση Ηλιάνας – Snik : «Συμπαθώ πολύ τον Δημήτρη»

Στη διάρκεια του επεισοδίου από το Μιλάνο, όπου βρέθηκε το GNTM 2, η Ζενεβιέβ πόσταρε μια φωτογραφία της με ροζ γούνα που θύμιζε αρκετά αυτή του ράπερ. Η ίδια φρόντισε με σχόλιο της να ξεκαθαρίσει πως «δεν είναι του Snik, είναι δική μου, είναι οικολογική και είναι Karl Lagerfeld».

Στα πρώτα σχόλια της ανάρτησης αυτό του Snik που ρωτάει με χιούμορ στ΄αγγλικά «ποιος το φόρεσε καλύτερα;» και η Ζενεβιέβ του απαντά περιπαικτικά.

View this post on Instagram

Δεν είναι του @snikthehustla είναι δίκη μου, είναι οικολογική και @karllagerfeld @thisisplay.gr glasses @mcq @deluxhellas @gntmgr @starchanneltv hand made shoes @iridedeportu Glamsquad @desfashion @lemarion72 @melina.glantzi

A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on Dec 16, 2019 at 2:55pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα