Ο Νίκος Πουρσανίδης κάποτε έφυγε ξαφνικά για Λονδίνο (και γύρισε μετά από 4 χρόνια..!)

12:16 2/11/2019 - Πηγή: People

Πρωταγωνιστεί στο έργο «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του Μπρεχτ ενώ από τις 13 Νοεμβρίου θα παίζει στη «Μήδεια» του Μποστ, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, Τετάρτη έως Κυριακή, στο θέατρο Θησείον. Στο μεσοδιάστημα, απαντά για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι τρελό, χρήσιμο ή ενοχικό.

Τελευταία φορά που…

– Είχες μια τρελή ιδέα;

Πριν από μερικά χρόνια, μου ήρθε έντονα

η επιθυμία να φύγω από την Ελλάδα. Μπήκα στο Internet, έκλεισα εισιτήρια για Λονδίνο κι έφυγα μέσα σε μια βδομάδα. Έζησα εκεί για τέσσερα χρόνια!

– Ένιωσες ενοχές;

Όταν χάνω τον χρόνο μου για ανούσια πράγματα, ενώ θα μπορούσα να είμαι με τον γιο μου. Γι’ αυτό κι έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτικός, ακόμη και για το αν, πού και με ποιους θα πάω για καφέ.

– Επισκέφθηκες κάποιον γιατρό;

Το καλοκαίρι, για διάφορα ψυχοσωματικά που βγάζω. Η διάγνωση ήταν: «Προσπάθησε να χαλαρώσεις!».

– Έκανες μια σπατάλη;

Τον περασμένο Μάιο θέλαμε οικογενειακώς να βάλουμε περισσότερο τον αθλητισμό στη ζωή μας. Έτσι, πήρα σε όλους μας καινούρια αθλητικά ρούχα και γραφτήκαμε σε αθλητικές ομάδες και γυμναστήρια. Δεν έχει σημασία πόσο κόστισαν όλα αυτά μαζί, αλλά το ότι πετύχαμε τον σκοπό μας.

– Βοήθησες έναν άνθρωπο;

Πρόσφατα, πήγα με τον γιο μου και δώσαμε ρούχα μας σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

– Είχες μια ένοχη απόλαυση;

Ποτέ δεν θα αποκάλυπτα δημόσια κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν ήταν για φαγητό, που δεν είναι!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα