Andy Cohen: Σπάει τη σιωπή του για τις κατηγορίες των Real Housewives: «Δεν μετανιώνω»

13:47 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Andy Cohen έχει πολλές απαντήσεις να δώσει για κάποιους άσχημους ισχυρισμούς σε βάρος του. Άλλωστε, δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο εκτελεστικός παραγωγός όλων των franchise του Bravo’s Real Housewives βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών αντιπαραθέσεων. Αποκορύφωμα αυτών, η κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση.

Την κατηγορία αυτή την έκανε σε βάρος του η Brandi Glanville Brandi

Glanville τον Φεβρουάριο. Μέσω μάλιστα επιστολής της στην NBCUniversal, τη Shed Media και τη μητρική εταιρεία, Discovery. Όπως ισχυρίζεται, ο Cohen μεθυσμένος της έστειλε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Σε ένα, της έλεγε πως ήθελε να κοιμηθεί με μια άλλη πρωταγωνίστρια του «Bravo» εκείνο το βράδυ, ενώ σκεφτόταν εκείνη. Την κάλεσε μάλιστα να παρακολουθήσει την πράξη μέσω Facetime. Από την πλευρά της, και η Leah McSweeney είχε μηνύσει τον Andy Cohen. Όπως είπε, τα στελέχη της παραγωγής του την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ. Όσο μάλιστα εκείνη πάλευε με την απεξάρτησή της από κατάχρηση ουσιών.

Τι δήλωσε ο Αndy Cohen

Τώρα λοιπόν ο Andy Cohen μίλησε στο The Hollywood Reporter για τη νέα του ταινία. Στο πλαίσιο αυτό, έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Βέβαια, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να μπει σε λεπτομέρειες για κάποιες από τις κατηγορίες. Ο λόγος είναι οι νομικοί περιορισμοί που τον δεσμεύουν.

«Αυτό που θα πω για το αλκοόλ είναι ότι έχουμε τόσους πολλούς νηφάλιους ανθρώπους στην παραγωγή. Ανθρώπους που έχουν γίνει νηφάλιοι στην εκπομπή μαζί μας. Όπως η Luann de Lesseps. Έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν πιει ποτέ ποτό καθ’ όλη την παράσταση. Η Heather Dubrow θα πιει μόνο ένα περιστασιακό ποτήρι σαμπάνια. Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πίνουν ποτέ. Δεν αναγκάζουμε κανέναν να κάνει τίποτα. Αλλά κανείς δεν κρύβει κρυφά μπουκάλια ποτών στα γυρίσματα. Αυτό είναι γελοίο. Έχουμε υποστηρίξει πολύ τη νηφαλιότητα των ανθρώπων».

Όσον αφορά την Glanville, της έχει ζητήσει παλαιότερα συγγνώμη στο The Hollywood Reporter. Όπως είχε πει ωστόσο, το βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε ήταν «σαφώς χιουμοριστικό». «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έχουμε χτίσει. Και για όλους όσοι έχουν συμμετάσχει σε αυτό. Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγνώμονες για την εκπομπή, αλλά πάντα θα υπάρχουν μερικοί με παράπονα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα