Angelina Jolie: Ποζάρει με τη mini me της 15χρονη Vivienne

20:02 5/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Angelina Jolie και η Vivienne αποτελούν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Η Χολιγουντιανή σταρ και η 15χρονη κόρη της πόζαραν χαμογελαστές με τους ηθοποιούς της θεατρικής παράστασης “The Outsiders” σε μία από τις τελευταίες πρόβες προτού ανέβει στο Μπρόντγουεϊ.

Η Angelina Jolie

συνδύασε το μαύρο δαντελένιο τοπ και το σακάκι της με τα γυαλιά ηλίου της στην ομαδική φωτογραφία, ενώ η έφηβη φορούσε ένα μπλε φούτερ με κουκούλα και τζιν.

Angelina Jolie and her daughter Vivienne with the The Outsiders cast yesterday pic.twitter.com/ysDZPlzbJ7

— Raquel & her Minions (@THENAGODOFWAR) April 4, 2024

Η Jolie αποκάλυψε τον Αύγουστο του 2023 ότι η μικρότερη κόρη της ίδιας και του πρώην συζύγου της Brad Pitt θα δούλευε μαζί της στη διασκευή του μυθιστορήματος της S.E. Hinton και της ταινίας του 1983 με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Η ηθοποιός είναι μία από τις κύριες παραγωγούς του μιούζικαλ, με τη Vivienne να συμμετέχει ως εθελόντρια βοηθός.

“Η Viv μου θυμίζει τη μητέρα μου στο ότι δεν επικεντρώνεται στο να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά στο να είναι στήριγμα για άλλους δημιουργούς”, εγκωμίασε η Jolie το παιδί της σε δήλωσή της πέρυσι.

Angelina Jolie and her daughter Vivienne headed to…a producer meeting for “The Outsiders” (or a broadway show) in NY. #AngelinaJolie pic.twitter.com/4MoJv3eTiG

— K (@lyntwig_) August 19, 2023

“Είναι πολύ σκεπτόμενη και σοβαρή με το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συμβάλει”.

Η παράσταση σηκώνει αυλαία στο Μπρόντγουεϊ στις 11 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα