BRIT Awards 2022: Adele και Ed Sheeran διεκδικούν από τέσσερα βραβεία

Η Adele με το δυναμικό της comeback φέτος και ο Ed Sheeran που μας χαρίζει το ένα πετυχημένο single μετά το άλλο, διεκδικούν τα BRIT Awards για το 2022 με τέσσερις υποψηφιότητες ο καθένας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου, στην O2 Arena του Λονδίνου με οικοδεσπότη τον κωμικό, Mo Gilligan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRITs (@brits)

Οι ράπερ Dave και Little Simz έχουν επίσης τέσσερις υποψηφιότητες σε αυτή τη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών της χρονιάς που πέρασε όπου, για πρώτη φορά, καταργήθηκαν οι κατηγορίες για τον καλύτερο «άνδρα» ή «γυναίκα» μουσικό. Από τις υποψηφιότητες δεν λείπουν οι Dua Lipa, Billie Eilish, Olivia Rodrigo και Taylor Swift, όπως και το αγαπημένο group των Coldplay.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRITs (@brits)

Τον περασμένο μήνα οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι θα απονέμουν «φυλετικά ουδέτερα» βραβεία σε Βρετανούς και διεθνείς καλλιτέχνες οι οποίοι πλέον διεκδικούν τα βραβεία του «καλλιτέχνη της χρονιάς» ή του «διεθνούς καλλιτέχνη της χρονιάς», ανεξαρτήτως φύλου. Νέες είναι επίσης φέτος οι κατηγορίες οι οποίες περιλαμβάνουν χορευτική, ποπ και χιπ χοπ μουσική, αναγνωρίζοντας το ταλέντο και σε αυτά τα στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Η Adele, που βρίσκεται στην κορυφή των charts με το νέο άλμπουμ «30», διεκδικεί τα βραβεία του «καλύτερου άλμπουμ», «καλύτερου καλλιτέχνη» και «καλύτερου τραγουδιού» για το Easy On Me. Στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ και του καλλιτέχνη της χρονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον συνθέτη-τραγουδιστή Sam Fender.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Keywords
Τυχαία Θέματα