Beyoncé: “Κόλλησε” στην κίνηση και έχασε τη βράβευσή της

16:26 6/2/2023 - Πηγή: InStyle

Ακόμη και μια σταρ του διαμετρήματος της Beyoncé μπορεί να πέσει θύμα του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος στο Λος Άντζελες.

Κάπως έτσι η Queen Bey έχασε την απονομή του πρώτου βραβείου της στην τελετή απομονής των Grammys που διοργανώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες.

Η Beyoncé ήταν κολλημένη στην κίνηση έξω από την αρένα, όταν ανακοινώθηκε το βραβείο για το καλύτερο R&B τραγούδι για το “Break My Soul”. Έτσι, στη σκηνή

ανέβηκαν οι Terius Nash και Nile Rodgers για να καλύψουν το κενό της και να παραλάβουν το βραβείο της εκ μέρους της.

Ο Trevor Noah, ο παρουσιαστής της βραδιάς, ανέλαβε να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας της Beyoncé: “Λοιπόν, πραγματικά η Beyoncé είναι καθ’ οδόν. Το θετικό της διοργάνωσης των Grammys στο Λος Άντζελες είναι ότι όλοι μπορούν να είναι εδώ, ενώ το μειονέκτημα είναι η κίνηση” εξήγησε ο Noah, δικαιολογώντας τη σταρ, αν και το show είχε ήδη ξεκινήσει εδώ και μισή ώρα.

“Break My Soul” by Beyoncé won the “Best Dance/Electronic Recording” category at #GRAMMYs 2023 pic.twitter.com/3RrXBWBfEZ

— ᴀʀᴛʜ (@arthfobic) February 5, 2023

.@Beyonce is officially in the building – @TrevorNoah presents her with her #Grammys award pic.twitter.com/o2lKws9p0D

— The Hollywood Reporter (@THR) February 6, 2023

Αν και η Beyoncé καθυστέρησε να φθάσει, ο σύζυγός της Jay-Z εντοπίστηκε ανάμεσα στο πλήθος μόνος του. Λίγο αργότερα αυτή βρέθηκε στο πλευρό του και ο Noah έσπευσε να της παραδώσει το Grammy της κατευθείαν στο τραπέζι της. “Η βασίλισσα είναι και επίσημα στο κτήριο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα