Caitlyn Jenner: Μοιράζεται το δικό της μήνυμα μετά τον θάνατο του O.J. Simpson

20:08 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τον O.J. Simpson θέλησε να «αποχαιρετήσει» με τον δικό της τρόπο η Caitlyn Jenner. Λίγο μάλιστα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του από την οικογένειά του. O Simpson «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών μετά από προσωπική μάχη με τον καρκίνο.

To μήνυμα της Caitlyn Jenner

Το μέλος της οικογένειας Kardashian λοιπόν, ήθελε να συλλυπηθεί και δημόσια. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο X, πρώην Twitter, στις 11 Απριλίου. «Καλή ανάπαυση» έγραψε χαρακτηριστικά.

Να

αναφέρουμε ότι οι δεσμοί των Kardashians με την οικογένεια Simpson είναι βαθύτατοι. Ξεκινούν από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ο Robert Kardashian Sr. και ο O.J. έγιναν φίλοι. Οι δύο άνδρες φοίτησαν στο ίδιο κολέγιο. Μάλιστα, επισφράγισαν τη φιλία τους με μια κουμπαριά, όταν ο ποδοσφαιριστής πάντρεψε τον δικηγόρο με την Kris Jenner το 1978. Η φιλία τους πέρασε πολλά εμπόδια και σε πολύ δύσκολες περιόδους. Ειδικότερα, το 1994 ο O.J. συνελήφθη για τις δολοφονίες της πρώην συζύγου του, Nicole Brown, και του εραστή της Ron Goldman. Τότε, ο Robert ήταν ένας από τους 10 δικηγόρους στην ομάδα υπεράσπισής του.

Good Riddance #OJSimpson

Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) April 11, 2024

Την περίοδο εκείνη, η Kris Jenner ήταν παντρεμένη με την Caitlyn. Πριν τον θάνατο της δολοφονηθείσας Nicole, οι δυο τους ήταν στενές φίλες. Παρόλο λοιπόν που ο Robert Kardashian ήταν κολλητός με τον O.J., η Caitlyn ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν τον συμπαθούσε. Όπως αποκάλυψε η 74χρονη, τον θεωρούσε ένοχο. Μάλιστα απαγόρευσε να λέγεται το όνομά του στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια της δίκης του 1995. «Εκείνο το βράδυ που βγήκε η ετυμηγορία, η Kourtney και η Kimberly ήταν στο σχολείο. Προφανώς αγαπούσαν τον πατέρα τους, όπως θα έπρεπε» ανέφερε η Caitlyn στο I’m a Celebrity… Get Me Out of Here το 2019. «Παρακολουθούσαν την υπόθεση επί 1,5 χρόνο. Όταν μπήκε στο σπίτι η Kourtney είπε: “Λοιπόν, σας είπα ότι δεν το έκανε”. Εγώ είπα στα κορίτσια, “επειδή βγήκε αθωωτική η απόφαση, δεν σημαίνει ότι δεν το έκανε. Δεν θέλω το όνομά του να αναφερθεί ποτέ ξανά σε αυτό το σπίτι”».

Μάλιστα, τον έχει αναφέρει και στα απομνημονεύματά της «Τα μυστικά της ζωής μου». Όπως γράφει, πιστεύει πως ο Rober γνώριζε ότι ο O.J. ήταν ένοχος. Ωστόσο, είχε ενταχθεί στην ομάδα υπεράσπισής του για να αναζωπυρώσει τη σχέση του με την Kris.


Keywords
Τυχαία Θέματα