Gisele Bündchen: Σε ποια πασαρέλα έβαλε τα κλάματα;

10:03 20/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Gisele Bündchen είχε πανικοβληθεί τόσο πολύ που ξέσπασε σε λυγμούς.

Η διάσημη καλλονή με καταγωγή από τη Βραζιλία έχει μια αξιοθαύμαστη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στις αρχές τις δεκαετίας του 1990, εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Η δημοτικότητά της απογειώθηκε όταν έγινε άγγελος της Victoria’s Secret, καθιστώντας τη μια iconic φιγούρα της ποπ κουλτούρας. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη τα τελευταία

8 χρόνια. Το 2014, επίσης, αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως. Δεν είχε, όμως, πάντα τέτοια σιγουριά για τον εαυτό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen México (@giselebundchenmx)

Η Gisele Bündchen έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στη βρετανική Vogue, κατά τη διάρκεια της οποίας σχολίασε looks της από το παρελθόν. Όταν έπεσε πάνω σε μια εικόνα από το fashion show του Alexander McQueen το 1998, ξεκίνησε να περιγράφει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Εδώ να σημειώσουμε ότι το σύνολο που φορούσε για να περπατήσει στην πασαρέλα ήταν σχεδόν… ανύπαρκτό, αφού αποτελούταν από ένα εσώρουχο και ένα διαφανές μπλουζάκι.

“Αυτή ήταν μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες μου”, είπε χαρακτηριστικά η Gisele, ενώ κοιτούσε την εικόνα του 18χρονου εαυτού της. “Δεν μιλούσα Αγγλικά και ήταν η πρώτη μου σεζόν στο Λονδίνο. Είχα περάσει από 42 castings. Θυμάμαι να πηγαίνω σε όλα αυτά τα castings και κανένας δεν ήθελε να με κλείσει, γιατί τότε ήταν της μόδας το heroin chic. Εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτήν την αισθητική, όπως μπορείτε να συμπεράνετε από τη φωτογραφία μου”, εξήγησε.

Τελικά κατάφερε να συμμετάσχει στην πασαρέλα του McQueen και επιλέχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες κοπέλες. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι επειδή δεν μιλούσε Αγγλικά, δεν γνώριζε τι ακριβώς θα φοράει στο show.

“Μπορούσα να πω μερικές λέξεις, αλλά δεν καταλάβαινα ούτε τα μισά που μου έλεγαν. Προσποιούμουν ότι καταλαβαίνω και γι’ αυτό νόμιζα ότι θα φορέσω ένα φυσιολογικό t-shirt! Αλλά φυσικά δεν ήταν κάτι τέτοιο και όταν είδα το ρούχο, άρχισα να κλαίω”, πρόσθεσε. Όπως αποκάλυψε η ίδια, έκλαιγε τόσο πολύ που ο makeup artist την παρακαλούσε να σταματήσει, αφού κατέστρεφε το makeup της. “Στο τέλος βρήκα τη ψυχραιμία μου και περπάτησα, όμως όλη την ώρα σκεφτόμουν ‘Ελπίζω να μη δει ποτέ τις φωτογραφίες ο πατέρας μου’. Το μόνο που ήθελα ήταν να σηκωθώ να φύγω, αλλά αυτές είναι οι καταστάσεις που μας κάνουν πιο δυνατούς”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen México (@giselebundchenmx)

Keywords
Τυχαία Θέματα