“Tenniscore Beauty”: Η viral τάση της ομορφιάς που διέδωσε η Zendaya

09:32 30/4/2024 - Πηγή: InStyle
Πώς θα υιοθετήσουμε την απλή αλλά κομψή αισθητική “Tenniscore Beauty” από την κορφή ως τα νύχια.

Αυτό το καλοκαίρι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι η στιγμή του tenniscore. Από την Zendaya μέχρι τους χρήστες του TikTok, η αισθητική του τένις φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει εντός και εκτός των τερέν. Παρακάτω όλα τα tips για να υιοθετήσουμε την απλή αλλά κομψή αισθητική από την κορφή ως τα νύχια.

Η φιλοσοφία του tenniscore beauty

Το τένις

είναι ένα άθλημα υψηλής έντασης, οπότε η πρώτη προτεραιότητα ενός παίκτη είναι η λειτουργικότητα. Πώς μεταφράζεται αυτό στο αισθητικό κομμάτι; Πρακτικά σινιόν ή αλογοουρές, φρέσκο πρόσωπο, λάμψη και minimal ‘καθαρά’ νύχια.

View this post on Instagram

A post shared by AMICA (@amicamagazine)

Το tenniscore trend στα μαλλιά

Είτε παρακολουθείτε το άθλημα είτε τις πρόσφατες εμφανίσεις της Zendaya για την προώθηση της ταινίας “Challengers”, υπάρχει μία κοινή συνισταμένη στα χτενίσματα τύπου tenniscore: Πάντα κρατούν τα μαλλιά ψηλά και μακριά από το πρόσωπο.

View this post on Instagram

A post shared by FindBraiders @justbraidsinfo (@justbraidsinfo)

Οι τενίστριες χρειάζονται ένα στιλ που να μην εμποδίζει την όρασή τους. Έτσι συνήθως έκαναν ένα απλό ponytail. Ωστόσο, χάρη σε θρύλους του τένις, όπως οι αδελφές Venus και Serena Williams, το “κλασικό” χτένισμα τένις έχει αλλάξει με τα χρόνια. Στοιχεία όπως οι χάντρες και οι πλεξίδες είναι οι σύμμαχοί σας για να αναβαθμίσετε δημιουργικά αυτό το συνηθισμένο χτένισμα.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κλασικό καπέλο του τένις. Επίσης ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ για αυτήν την εμφάνιση είναι το εμπνευσμένο από τα ’90s φαρδύ headband, το οποίο ήδη έχουμε δει να το φοράνε κάποιες celebrities εκτός γηπέδου.

Tenniscore μανικιούρ

Όπως πιθανόν καταλάβατε, τα νύχια τύπου tenniscore πρέπει να είναι πρακτικά. Το μήκος και η μορφή του νυχιού είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, αλλά πειραματιστείτε ελεύθερα με τα χρώματα.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica White (@jessicawhitenailartist)

Τα κοντά τετράγωνα νύχια σε συνδυασμό με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι η αλάνθαστη συνταγή κομψότητας, ένα look πρακτικό αλλά και στιλάτο. Ωστόσο μία εντυπωσιακή επιλογή είναι το φλούο πράσινο χρώμα, όπως αυτό που έχει το μπαλάκι του τένις.

Tenniscore μακιγιάζ View this post on Instagram

A post shared by WYN (@wyn)

Το μακιγιάζ τύπου tenniscore είναι μίνιμαλ αλλά μακράς διάρκειας. Η επιδερμίδα είναι φυσικά λαμπερή και φρέσκια. Για να το πετύχετε επιλέξτε προϊόντα που δίνουν λάμψη, όπως ενυδατικές κρέμες, υγρά highlighters και αντηλιακά. Είναι highlighter ή ιδρώτας; Κανείς δεν ξέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα