Tom Hanks-Rita Wilson: Επεισόδιο στο κόκκινο χαλί των Καννών

09:57 24/5/2023 - Πηγή: InStyle

Επεισόδιο φαίνεται πως σημειώθηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών ανάμεσα στον Tom Hanks και τη σύζυγό του Rita Wilson με έναν υπάλληλο του Φεστιβάλ.

Ο Tom Hanks φάνηκε να επιπλήττει έναν άνδρας, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη Rita Wilson, στο Φεστιβάλ των Καννών το βράδυ της Τρίτης.

Tom Hanks and Rita Wilson dance

together at the #Cannes premiere of #AsteroidCity. https://t.co/IdVkObloyc pic.twitter.com/3JTQTrymW2

— Variety (@Variety) May 23, 2023

Στις φωτογραφίες, ο άγνωστος άνδρας φαινόταν να κάνει χειρονομίες στον 66χρονο ηθοποιό, καθώς αυτός πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία “Asteroid City” στη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας.

Tom Hanks et Rita Wilson se seraient-ils embrouillés avec la sécurité ? Une explication ? #AsteroidCity #Cannes2023 pic.twitter.com/je4j6y4m8V

— Jerome Vermelin (@jvermelin) May 23, 2023

Μόλις ο Hanks βρέθηκαν με τη σύζυγό του στο χαλί, εθεάθη να δείχνει τον νεαρό με το δάχτυλό του και να μιλά αυστηρά. Επίσης, και η Rita Wilson έκανε χειρονομίες στη διάρκεια της έντονης συζήτησης, ωστόσο δεν είναι σαφές σε ποιο θέμα αναφέρονταν.

Tom Hanks and wife Rita Wilson seemingly scold man at ‘Asteroid City’ Cannes premiere https://t.co/9QHU02xJMP pic.twitter.com/mimn1v7dC1

— Page Six (@PageSix) May 23, 2023

Παρά το περιστατικό, οι ηθοποιοί συνέχισαν την πορεία τους στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας για περισσότερες φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα