Tori Spelling: Αν και “απένταρη” συνεχίζει τις πλαστικές επεμβάσεις – Τα ειρωνικά σχόλια των θαυμαστών της

08:20 24/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Tori Spelling προβλημάτισε τους θαυμαστές της, καθώς αν και βρίσκεται στη χειρότερη οικονομική θέση που έχει βιώσει ποτέ, εξακολουθεί να επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό της.
Το τελευταίο διάστημα η κόρη του μεγάλου Χολιγουντιανού παραγωγού Aaron Spelling, μένει με τα παιδιά της σε τροχόσπιτο χωρίς να μπορεί να τους προσφέρει τα απαραίτητα.

Ωστόσο, όταν μοιράστηκε φωτογραφίες της και βίντεο, από την εκδήλωση Con ’90s στην Τάμπα της Φλόριντα, όπου βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με τον συμπρωταγωνιστή της, στο

Beverly Hills 90210, Brian Austin, οι ακολουθοί της διαπίστωσαν ότι το πρόσωπο της Tori Spelling ήταν πρησμένο από τα fillers που έβαλε.

Τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά καθώς οι περισσότεροι απορούσαν πως είναι δυνατόν να είναι απένταρη και την ίδια ώρα να ξοδεύει χρήματα για πλαστικές επεμβάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

‘Broke’ Tori Spelling called out for getting facial fillers amid financial woes: ‘How do you afford’ it? https://t.co/UKseOfYUiO pic.twitter.com/6sIIoCAPH4

— Page Six (@PageSix) September 23, 2023

«Δεν καταλαβαίνω. Αν είσαι τόσο δύσκολα οικονομικά, τότε πως έχεις όλα αυτά τα fillers στο πρόσωπό σου; Είναι τόσο πρησμένο», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

«Πώς μπορεί να τα αντέξει οικονομικά όλα αυτά;», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ άλλος λογαριασμός πρόσθεσε: «Λέει ότι δεν έχει χρήματα, αλλά τα fillers δεν είναι δωρεάν».

Tori Spelling: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της μητέρας της – “Ευγνώμων που είμαι κόρη σου”

Keywords
Τυχαία Θέματα