Αγνώριστος ο Ryan Gosling – Τι συνέβη στο πρόσωπό του;

13:44 28/4/2024 - Πηγή: InStyle

Σχεδόν αγνώριστος είναι ο Ryan Gosling στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις, με τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται τι έχει κάνει ο αγαπημένος τους σταρ στο πρόσωπό του.

Και φαίνεται να αλλάζει σελίδα μετά τον ρόλο του Ken της Barbie, αλλά μάλλον η αγάπη του για την… πλαστική ξεπερνά τις ανάγκες του ρόλου του.

Φουσκωμένα μάγουλα και αλλοιωμένα χαρακτηριστικά

διαμορφώνουν την εικόνα του Gosling σήμερα.

Ryan Gosling, Emily Blunt, and the stars of #TheFallGuy share why Hannah Waddingham has a song for everything, and unveil the origin of spicy margaritas in the film. https://t.co/Zj9MtuZDlp pic.twitter.com/MpImN0cFoh

IMDb (@IMDb) April 27, 2024

Ο 43χρονος Gosling προκαλεί αμηχανία στους θαυμαστές του με την κηρώδη γυαλάδα του προσώπου του και σπεύδουν να το σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει περισσότερο με την Amy Schumer παρά με τον ωραίο πρωταγωνιστή που όλοι λατρεύουμε, λένε κάποιοι.

Και ενώ δεν είναι γνωστό αν έχει στραφεί στη συνηθισμένη τακτική των ενέσιμων ουσιών σε μια προσπάθεια να γυρίσει πίσω το ρολόι, σίγουρα δεν είναι ο μόνος σταρ, του οποίου η εμφάνιση είναι περισσότερο φουσκωμένη παρά σμιλεμένη τελευταία.

Ryan Gosling is Phenomenal in BARBIE pic.twitter.com/LWQKQJ1MZp

Cinema Connoisseur (@MovieEndorser) April 26, 2024

Ryan Gosling is Fantastic in LA LA LAND pic.twitter.com/MijKtj1CDo

Cinema Connoisseur (@MovieEndorser) April 23, 2024

Πράγματι, μια σειρά από καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ μοιάζουν εντελώς αγνώριστοι καθώς φθάνουν σε μια ορισμένη ηλικία που επιλέγουν ενέσιμα και άλλες αισθητικές επεμβάσεις για να αποκτήσουν νεανική όψη, θεραπείες που πλέον -όπως φαίνεται- δεν είναι μόνο προνόμιο των αγαπημένων μας θηλυκών σταρ.

Why does Ryan Gosling look like he absorbed Amy Schumer pic.twitter.com/TRSedsBZEf

— Minx (@minx7283) April 23, 2024

Ο Gosling έγινε γνωστός για το τριγωνικό πρόσωπο, ενώ τώρα τα φουσκωμένα μάγουλα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αγαπημένη του εικόνα. Και σίγουρα μπορεί να επέλεξε να κάνει μια ανανέωση ώστε να επαναφέρει τη νεανική του όψη, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, τουλάχιστον για τους θαυμαστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα