Αντίο Μπότες! Αυτές είναι οι 5 τάσεις στα σανδάλια που φοράμε ήδη

16:40 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τα σανδάλια αποτελούν ένα απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας κατά την εποχή του καλοκαιριού. Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, οι τάσεις σε αυτά είναι ένα θέμα που τραβά το ενδιαφέρον των fashion addicts. Αυτή η εποχή φέρνει μια νέα γκάμα στιλ και σχεδίων που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και την πολυμορφία του υλικού και της υφής. Από τα παραδοσιακά σχέδια μέχρι τις πρωτοποριακές καινοτομίες, τα σανδάλια είναι ένας τρόπος να

ξεχωρίσουμε. Τι λέτε; Βγάζουμε λίγο πόδι;

Τι θα φορέσουμε τη φετινή σεζόνThong SandalsGladiator SandalsΤρίγωνη ΜύτηY2K Mules3D FloralsThong Sandals

Τα σανδάλια… σαγιονάρα, γνωστά και ως thong sandals, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις φέτος. Έχουν μια λεπτή λωρίδα που διασχίζει το πέλμα του ποδιού, παραπέμποντας πολύ στη δημοφιλή παντόφλα. Αυτό ωστόσο είναι που τους δίνει κι ένα πιο μοντέρνο και κομψό ύφος, κάνοντάς τα κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Gladiator Sandals

Είναι μια διαχρονική τάση που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι με νέες εκδοχές και σχέδια. Ωστόσο, τη νέα σεζόν θα τα δούμε στην υβριδική τους μορφή, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε μπότα και σανδάλι. Άσχημα; Οι γνώμες διαφέρουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Τρίγωνη Μύτη

Ούτε τετράγωνη και σε καμία περίπτωση στρόγγυλη. Η νέα μύτη είναι αιχμηρή και δυναμική. Τα νέα σανδάλια σε όποια μορφή κι αν τα δείτε θα έχουν μύτες μυτερές. Διαφορετικά, είναι εκτός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Y2K Mules

Τα mules είναι μια τάση που επιστρέφει από τη δεκαετία του ’90, με μια σύγχρονη ανανέωση επηρεασμένη από την αισθητική του Y2K. Αυτά τα σανδάλια έχουν διασκεδαστικό τους ύφος και χαμηλό τακούνι. Επίσης, μην απορήσετε αν τα δείτε με διακοσμημένες πεταλούδες, λουλούδια, cartoons και ό,τι άλλο από την κιτς εποχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη carla ginola (@carla_ginola)

3D Florals

Τα σανδάλια με τρισδιάστατα λουλούδια είναι μια τάση που φέτος ξεχωρίζει ξανά. Τα λουλούδια ξεχωρίζουν λόγω υλικού, προσθέτοντας μια διάσταση τέχνης και κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα