Χτύπημα… κορσέ: H Kylie Jenner φόρεσε τρεις κορσέδες σε ένα μόνο look

08:00 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Kylie Jenner, η νεότερη της οικογενείας των Kardashian, δεν είναι απλώς μια ακόμα διάσημη. Είναι μια δύναμη στον χώρο της μόδας που μπορεί να μετατρέψει οτιδήποτε φορέσει σε τάση.

Από τη μία, η 180 μοιρών στροφή της προς την κομψότητα, από την άλλη η υιοθέτηση της cottagecore αισθητικής και το στιλ της Kylie μας κρατά συνεχώς σε αγωνία. Αλλά ακριβώς εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε δει τα πάντα, μας υπενθυμίζει ότι η σαγηνευτική Kylie που λατρέψαμε εξακολουθεί

να υπάρχει. Απόδειξη αυτού- το τελευταίο καυτό της σύνολο στα social που περιλαμβάνει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρους κορσέδες!

Τριπλό sexiness

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η Kylie Jenner άναψε φωτιές στον κόσμο της μόδας φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αποτελούνταν από τρεις διαφορετικούς κορσέδες- ένα τοπ-κορσέ, μια ζώνη-κορσέ και μία φούστα-κορσέ ή καλύτερα ένα φόρεμα σκέτος κορσές! Το όλο σύνολο ανέδειξε για ακόμα μια φορά τις καμπύλες της σταρ, τις οποίες… μαύρα μάτια κάναμε να δούμε κάτω από αυτά τα χυτά λευκά φορέματα που τελευταία φορούσε! Όμως να που η παλιά, καλή Kylie επιτέλους επέστρεψε πιο φλογερή από ποτέ.

Credit: Kylie Jenner/InstagramΣτενός Κορσές: 6 updated τρόποι για να φορέσουμε το must-have κομμάτι της γκαρνταρόμπαςΤα χρονικά ενός κορσέ

Και τώρα λίγα λόγια για το εμβληματικό αυτό κομμάτι που από εσώρουχο κατέληξε ρούχο φορεμένο από τις πιο hot προσωπικότητες. Για να κατανοήσουμε όμως πλήρως το τριπλό κορσέ στιλ της Kylie, πρέπει να βουτήξουμε στην ιστορία και την επίδραση των κορσεδών στη μόδα. Αυτά τα δομημένα κομμάτια, που κάποτε συμβόλιζαν τον περιορισμό και την αθωότητα, έχουν υποστεί μια μεταμόρφωση για να γίνουν σήμερα μια ισχυρή δήλωση της θηλυκότητας και της ανεξαρτησίας. Σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen, ο Jean Paul Gaultier και η Vivienne Westwood έχουν πρωτοστατήσει στην αναβίωση των κορσεδών στη σύγχρονη μόδα, θολώνοντας τα όρια ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jeanpaulgaultier

Ο κορσές σήμερα

Σήμερα, η επίδραση των κορσέδων υπερβαίνει την πασαρέλα, εισχωρώντας στην ποπ κουλτούρα μέσω τηλεοπτικών σειρών όπως το “Euphoria,” με εκθαμβωτικά σύνολα με κορσέδες να ενδυναμώνουν τους χαρακτήρες και να καθηλώνουν το κοινό.

Διάσημες celebrities όπως η Rihanna, η Kim Kardashian και η Dita Von Teese έχουν αγκαλιάσει τον κορσέ ως έναν τρόπο έκφρασης του ξεχωριστού τους στιλ και την αγάπη για το σώμα τους. Γι’ αυτό και υποθέτουμε πως αυτό το τόσο μικρό, αλλά τόσο δυναμικό κομμάτι ρούχου δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUYGU AY COLLECTION (@duyguaycollection)

Corset Waist: Έτσι είναι σήμερα το New Look του Dior -το είδαμε και στις πασαρέλες των τοπ οίκων μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα