Έξαλλη η Olivia Wilde με τον Jason Sudeikis: Είχε ξεκάθαρα σκοπό να με απειλήσει

19:54 10/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Olivia Wilde κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της Jason Sudeikis ότι σκοπίμως προσπάθησε να την ντροπιάσει και να την απειλήσει όταν φρόντισε να της επιδοθούν τα έγγραφα για την επιμέλεια των παιδιών τους στη διάρκεια εκδήλωσης κι ενώ αυτή ήταν πάνω στη σκηνή, τον Απρίλιο.

AFP VIA GETTY IMAGES

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της το DailyMail.com, η συμφωνία των πρώην για φιλική κηδεμονία και γονεϊκή μέριμνα μετατράπησε σε πικτή διαμάχη εξαιτίας

των σχεδίων της Wilde να μετεγκατασταθεί στο Λονδίνο, όπου ζει ο νέος σύντροφός της, Harry Styles.

Brad Pitt: “Καταδίωξη” από την Angelina Jolie στα βραβεία SAGA

O Sudeikis και η Wilde άρχισαν να βγαίνουν το 2011 και απέκτησαν τα δύο παιδιά τους, τον 8χρονο Otis και την 5χρονη Daisy, προτού χωρίσουν στο τέλος του 2020. Οι ηθοποιοί συνέχισαν να έχουν την κηδεμονία και να μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών τους από τότε, εναλλάσσοντας περιόδους μιας εβδομάδας “γονικής πρόσβασης”, ενώ και οι δύο μοίρασαν τον χρόνο τους μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Λονδίνου.

Αλλά αυτή η συμφωνία δεν ήταν πλέον βιώσιμη τον Απρίλιο, όταν το ζευγάρι είχε μια διαφωνία σχετικά με το πού θα μεγάλωναν μόνιμα τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα ο Sudeikis να υποβάλει αίτηση επιμέλειας.

Στην αίτησή της να απορρίψει την αγωγή, η Wilde είπε ότι οι δυο τους είχαν αρχικά συμφωνήσει να στείλουν τα παιδιά τους πίσω στο σχολείο στο Λος Άντζελες για την επόμενη σχολική χρονιά, καθώς ο Sudeikis επρόκειτο να ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς της Apple, Ted Lasso που απαιτούσε o σταρ να είναι στο Λονδίνο.

“Πρόσφατα, ωστόσο, ο Τζέισον αποφάσισε ότι ήθελε να πάει στη Νέα Υόρκη για τον επόμενο χρόνο ενώ δεν εργάζεται και ήθελε τα παιδιά να είναι μαζί του κατά τη διάρκεια αυτής της άδειας”, είπε η ηθοποιός στην κατάθεσή της. “Όταν δεν συμφώνησα, καθώς τα παιδιά δεν μένουν στη Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια, ο Τζέισον κατέθεσε αυτά τα έγγραφα” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Wilde αναφέρθηκε στο ντροπιαστικό περιστατικό για πρώτη φορά στην αγωγή της στο δικαστήριο, επικρίνοντας τον πρώην της για τις “εξωφρενικές τακτικές” του όταν της επιδόθηκαν τα έγγραφα “στο μέσο της ομιλίας”: “Οι ενέργειες του Τζέισον αποσκοπούσαν ξεκάθαρα να με απειλήσουν και να με αιφνιδιάσουν. Θα μπορούσαν να μου είχαν επιδοθεί διακριτικά, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να μου επιδοθούν με τον πιο επιθετικό τρόπο” αναφέρει στα έγγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα