Η Taylor Swift δεν σταματά να φορά το συγκεκριμένο μπλουζάκι- Κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

13:33 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift δεν είναι μόνο μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, αλλά και ένα fashion icon. Μέχρι και βιβλία υπάρχουν που αναλύουν το μοναδικό της στιλιστικό ταλέντο. Με κάθε εμφάνισή της, η Swift μάς δίνει μαθήματα styling και εμπνέει τους οπαδούς της να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό χαρακτήρα. Το πιο ωραίο με τις

επιλογές της; Ότι είναι ευκολοφόρετες και προσιτές. Τόσο προσιτές που μπορούμε να βρούμε τα ρούχα της με λιγότερο από 20 ευρώ.

Το στιλ της Taylor Swift

Με κάθε εμφάνισή της, η Taylor Swift αποδεικνύει ότι το στιλ δεν πρέπει να είναι περίπλοκο ή ακριβό για να είναι εντυπωσιακό. Αντίθετα, επιλέγει κομμάτια που είναι διαχρονικά, λειτουργικά και πάνω απ’ όλα προσιτά. Με απλές γραμμές και κομψές λεπτομέρειες, δημιουργεί εμφανίσεις που αποπνέουν κάτι οικείο και παράλληλά φρέσκο.

Παλιότερα θα λέγαμε πως ήταν ένα κορίτσι της boho αισθητικής -φορούσε καφέ σουέτ μπότες, γήινες αποχρώσεις και 70s μοτίβα σε κάθε της εμφάνιση. Σήμερα, είναι ξεκάθαρο πως είναι fans της 90s σχολής. Επιλέγει χαρακτηριστικά bomber, μίνι πλισέ φούστες και μίνιμαλ κομμάτια συνήθως στα look της. Όποια προσέγγιση κι αν επιλέγει στις καθημερινές της εμφανίσεις, τα basic κομμάτια δεν λείπουν ποτέ από αυτές. Όπως τα κλασικά τζιν και πάνω από όλα τα αμάνικα στενά τοπ, στα οποία τελευταία δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία.

Credit: YoutubeΤο λευκό tank top στην πιο σέξι του εκδοχή

Ένα από τα κομμάτια που έχουν κλέψει την προσοχή στις εμφανίσεις της Taylor Swift είναι το λευκό tank top. Αυτό το απλό, αλλά εντυπωσιακό κομμάτι δείχνει ακόμα πιο σέξι με τον τρόπο που η celebrity το φορά. Αμάνικο και με τετράγωνη λαιμόκοψη, το tank top αναδεικνύει το ντεκολτέ και τονίζει τους ώμους. Οι καθαρές γραμμές και η μοναδική σιλουέτα το κάνουν ένα απλό κομμάτι που παρόλα αυτά δείχνει chic και σέξι. Αυτό το ευέλικτο ρούχο μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους, από ένα casual ντύσιμο με τζιν έως ένα πιο κομψό look με maxi φούστα και ψηλοτάκουνες μπότες.

Πόσο κοστίζει; Σίγουρα όχι μια ολόκληρη περιουσία!

Meyeeka Women’s Sleeveless Tank Top, AmazonFree People Cotton Top, NordstromKeegan Knit Top, Reformation

Keywords
Τυχαία Θέματα