Μιμή Ντενίση: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της – «Είμαι σίγουρη πως στον ουρανό φτιάχνεις γλυκά για τη σημερινή γιορτή»

22:16 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας η Μιμή Ντενίση έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για την αγαπημένη της μητέρα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της και τη συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια.

“Η μανούλα μου!!! Όμορφη μέσα κ έξω. Δυνατή πολυτάλαντη τριάντα χρόνια μπροστά από την εποχή της!!! Ανεξάρτητη

δίκαια αεικίνητη. Μια μάνα μοναδική που της οφείλω τα πάντα. Κ μου λείπει κάθε μέρα ζει μέσα μου κ κάποιες πράξεις μου είναι σαν να γίνονται από την ίδια !!! Αγαπούσε τόσο το θέατρο κ ήταν πλάι μου σχεδόν κάθε βράδυ . Όταν κοιτάζω την πλατεία νομίζω πάντα πως θα την δω στην θέση της !! Ήταν η πιο τολμηρή γυναίκα που γνώρισα ποτέ !! Η πιο διαβασμένη!! Δεν ήμουν ούτε δώδεκα ετών όταν μου έφερνε να διαβάσω την Simone de Beauvoir για να σκεφτώ για την θέση της γυναίκας. Ο πατέρας μου ήταν ένας σημαντικός Στρατηγός. Ήρωας του πολέμου όχι του γραφείου. Εξίσου δυνατός Αλλά στο σπίτι εκείνη ήταν ο Στρατηγός. Σήμερα στην γιορτή της μητέρας η σκέψη μου είναι Σ εκείνη . Κ ελπίζω κ εγώ κ η αδερφή να της μοιάζουμε σαν μητέρες έστω κ στο ελαχίστων. Μάνα μου Σ αγαπώ κ είμαι σίγουρη πως εκεί στον ουρανό φτιάχνεις γλυκά για την σημερινή γιορτή. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εδώ κ ψηλά Είναι το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής μας”, έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Keywords
Τυχαία Θέματα