Πώς να φορέσετε τις shiny παγιέτες σας από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το must-have του χειμώνα λάμπει και μας αρέσει πολύ. Οι παγιέτες κάνουν την εμφάνιση τους μόλις το κρύο πιάσει και σηματοδοτούν την γιορτινή περίοδο. Έχουμε συνηθίσει να τις φοράμε το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο αποτελεί πλέον cliché. Το trend είναι εδώ, πιο επίκαιρο από ποτέ και θα φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Πώς; Θα σας αποκαλύψουμε εμείς τους τρόπους.

@carodaur/instagram

Slip dress παγιετέ με layering: αν θέλετε να φορέσετε ένα απολύτως βραδινό κομμάτι και το πρωί θα πρέπει απαραίτητα να το κατεβάσετε. Ο τρόπος;

Το layering. Επιλέξτε να φορέσετε από κάτω μια καθημερινή μπλούζα, ένα λευκό t-shirt ή ένα ζιβάγκο. Μην ανησυχείτε δεν θα χάσει τη λάμψη του ούτε στο ελάχιστο.

@popsugar

Μια chic μίντι φούστα φοριέται άνετα ακόμα και στο γραφείο. Αρκεί το τοπ να είναι πιο καθημερινό. Αντί για πουκάμισο επιλέξτε ένα πλεκτό τοπ και θα έχετε την πιο στυλάτη πρωινή office look εμφάνιση.

@popsugar

Πως ένα μάξι φόρεμα καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω με παγιέτες μπορεί να φορεθεί και το πρωί; Πολύ απλά, με sneakers και καπέλο!

@styledumonde

Ένα shiny μαύρο φόρεμα θεωρείται άκρως βραδινό αν το συνδυάσετε με γόβες. Δείτε όμως το αποτέλεσμα όταν προσθέσετε ένα δερμάτινο πανωφόρι κι ένα ζευγάρι μπότες. Θα το φορούσατε και μέρα; Εμείς πάντως σίγουρα!

@popsugar

Οι παγιέτες θεωρούνται βραδινές, το σουέντ όμως πρωινό. Η ανάμειξη των δυο, day to night συνδυασμός!

@styledumonde

Λαμπερό παντελόνι και με χρώμα; Ένα leather αμάνικο jacket, στυλ μηχανόβιου θα κατεβάσει αυτόματα το βραδινό κομμάτι, κάνοντας το να φαίνεται casual, τόσο που θα το μπερδέψετε με το καθημερινό σας τζιν.

@thetrendspotter

Το μπουφάν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας αν θέλετε να μετατρέψετε ένα outfit σε πρωινό. Ακόμα και η πιο grande τουαλέτα θα φαίνεται cool με ένα oversized πανωφόρι. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα