Πρίγκιπας William: Mε λίγες λέξεις ενημέρωσε τον κόσμο για τον καρκίνο της πριγκίπισσας Kate

12:39 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Kate είναι «καλά», σύμφωνα με τον σύζυγό της πρίγκιπα William. Λακωνικός, μα περιεκτικός, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της κατά την επίσκεψή του στα νησιά Scilly. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας κατάφερε έτσι να καθησυχάσει τον κόσμο που εκφράζει συνεχώς το ενδιαφέρον του.

Άλλωστε, και μόνο το γεγονός ότι πραγματοποίησε διήμερο ταξίδι, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. Ότι δηλαδή όλα βαίνουν καλώς με την ανάρρωση της πριγκίπισσας Kate. Θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε χημειοθεραπείες

για τον καρκίνο με τον οποίο διαγνώστηκε.

Φυσικά, ο πρίγκιπας William δεν παύει ποτέ να μιλά για εκείνη και τα παιδιά τους. Έτσι, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην Kate όσο και στα τρία τους παιδιά. Ο λόγος για τον δεκάχρονο πρίγκιπα George, τη 10χρονη Charlotte και τον 6χρονο πρίγκιπα Louis. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ζήλεψαν πολύ» το ταξίδι του στην Κορνουάλη. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι πιθανότατα θα επιστρέψει εκεί με τα παιδιά του αυτό το καλοκαίρι.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο κοινοτικό νοσοκομείο St Mary’s Community Hospital. Βρίσκεται στα νησιά Scilly, όπου κατασκευάζεται μια νέα εγκατάσταση υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης. Μάλιστα, η προϊσταμένη του νοσοκομείου, Lynda McHale, του έδωσε ένα γράμμα που είχε γράψει η εγγονή της. Σε αυτό, ευχόταν στην πριγκίπισσα Kate και στον βασιλιά Κάρολο καλή ανάρρωση από τον καρκίνο.

Ήταν η πρώτη του επίσκεψη στην Κορνουάλη από τότε που κληρονόμησε τον τίτλο του δούκα της Κορνουάλης. Μετά δηλαδή από την στέψη του πατέρα του, όταν έγινε βασιλιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα