Βάσω Λασκαράκη: H συγκίνηση on air με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου – “Είσαι ο κόσμος μου”

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Γειά σου” την Κυριακή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα της εκπομπής της “The Break”, στη σχέση της με τα δύο παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, ενώ εκείνος της έκανε μια έκπληξη on air που τη συγκίνησε.

“Γεια σου Μαρία! Γεια σου Βάσω! Ήθελα τώρα Βάσω να βλέπω τα μούτρα σου την ώρα που θα με βλέπεις να βγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για σένα. Έγινε

και αυτό. Χάλασε ο κόσμος. Να πούμε καλή επιτυχία στην εκπομπή σου, να πάνε όλα τέλεια, πολύ καλύτερα από ότι πιστεύεις. Εμείς το πιστεύουμε, εσύ δεν το πιστεύεις. Θα μας λείψεις από το σπίτι και από το ράλι ιστορικού αυτοκινήτου. Δεν θα έχουμε συνοδηγό να τρέξουμε, αλλά δεν πειράζει. Θα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι και να κάνεις. Θα σε στηρίξουμε. Σε αγαπάμε και θέλουμε να πας τέλεια. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω εύκολα λέξεις να περιγράψω και να μιλήσω για τη Βάσω και αυτό γιατί ό,τι και να πω μου φαίνεται λίγο και μικρό. Πώς μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματά μου για τη Βάσω; Πώς μπορώ να βρω λέξεις για να μιλήσω για την ψυχή της και για την καρδιά της; Για μένα η Βάσω είναι ο κόσμος μου και ο οδηγός μου σε όλα. Σε αγαπώ. Καλή επιτυχία” είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος, με τη Βάσω Λασκαράκη να του απαντά συγκινημένη:

“Τι να πω τώρα; Είναι πολύ γλυκός!”.

Δείτε το βίντεο μετά το 16’20”

Βάσω Λασκαράκη: Το μήνυμα αγάπης του Λευτέρη Σουλτάτου για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα