Δραγασάκης: Δεν υπήρχε plan x από τον Βαρουφάκη

«Δεν υπήρχε σχέδιο Β, Χ ή οτιδήποτε άλλο από τον κ. Βαρουφάκη. Του είχα ζητήσει γραπτή εισήγηση. Μου είχε πει ότι θα μου στείλει 60 σελίδες, δεν μου τις έστειλε ποτέ» τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σε δηλώσεις στην Καθημερινή της Κυριακής, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών
Γιάνης Βαρουφάκης.

«Τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές μελετούσαμε ποικίλα ενδεχόμενα. Εντολή διερεύνησης σεναρίων υπήρχε, αλλά εντολή εφαρμογής σχεδίου ρήξης δεν δόθηκε ποτέ» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχετικά με τον ισχυρισμό του κ. Βαρουφάκη περί συμφωνίας με την Κίνα για χορήγηση πιστωτικής γραμμής, ο κ. Δραγασάκης αναφέρει ότι «δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χρηματοδότηση» αλλά συζήτηση για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει το Πεκίνο σε εκδόσεις εντόκων γραμματίων ή αναπτυξιακό δανεισμό.

«Δεν ήξερα για κανένα σχέδιο Βαρουφάκη» δηλώνει, σύμφωνα με την εφημερίδα, και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσθέτοντας ότι «αυτό που ξέρω είναι ότι όποτε αναφερόμουν στην ανάγκη να ακολουθήσουμε εναλλακτικό δρόμο (…) επικρατούσε νευρικότητα έως και πανικός».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα