Μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά ή business lunch; Το Geco είναι η τέλεια επιλογή

.

Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, η εύρεση του τέλειου μέρους για ένα γρήγορο διάλειμμα ή για ένα επαγγελματικό ραντεβού, τριγυρνάει συχνά στη σκέψη μας.  Το Geco, κάτω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Gatsby Athens, αποτελεί την ιδανική απάντηση στην ερώτηση του “Πού να πάω για το μεσημεριανό μου φαγητό;”. Με την ξεχωριστή αισθητική του προσκαλεί επαγγελματίες και φίλους να απολαύσουν ένα λαχταριστό μενού με μοναδικές

επιλογές σε φαγητά  και δροσερά cocktails. Αν είστε, λοιπόν, στο κέντρο και αναζητάτε ένα χαλαρό καταφύγιο για να περάσετε το διάλειμμα ή τη business συνάντηση σας με ηρεμία και έχοντας συνοδεία ένα καλομαγειρεμένο, πεντανόστιμο πιάτο, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Geco

.

Στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Geco, θα βρείτε τόσο ένα ήσυχο τραπέζι για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας, είτε μια πιο χαλαρή γωνιά για να απολαύσετε τον καφέ σας με φίλους. Ανακαλύψτε το εδώ. 

Το Geco, είτε πρόκειται για ένα επίσημο επαγγελματικό ραντεβού ή για μια μεσημεριανή συνάντηση networking προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τις business ανάγκες σας. Με την πολυτελή του διακόσμηση και το κομψό του στιλ, αποτελεί το κορυφαίο meeting σημείο για να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες και τους πελάτες σας ή απλώς να περάσετε ένα υπέροχο διάλειμμα με τους φίλους σας που δουλεύουν στο κέντρο, όπως εσείς.  

.

Μήπως ήρθε η ώρα να κανονίσετε μια team-bonding συνάντηση με την ομάδα σας; Ανακαλύψτε το Geco εδώ. 

MENOY

Το μενού του Geco είναι δημιούργημα δυο κορυφαίων και πολύ ταλαντούχων Ελλήνων σεφ. O Παναγιώτης Φλακας με πλούσια εμπειρία στον χώρο της γαστρονομίας, από 5άστερα ξενοδοχεία, πολυτελείς θαλαμηγούς και εστιατόρια Michelin και η βραβευμένη με αστέρι Michelin, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια ανάμιξη από κλασικές γεύσεις και αγαπημένα ελληνικά πιάτα, προσφέροντας ένα γαστρονομικά άψογο μενού όπου θα βρείτε τα πιο comfort all day a la carte sharing πιάτα. 

Τα δικά μας αγαπημένα πιάτα είναι τα: 

-Ψητό roasted κουνουπίδι: Με μια ελαφριά κρέμα από παντζάρι αναδεικνύει την απλότητα και την κομψότητα της σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας. Το κουνουπίδι, ψημένο στην τελειότητα, αποκτά μια υπέροχα χρυσαφένια και τραγανή επιφάνεια που απελευθερώνει τα βαθιά, γήινα αρώματά του. Η ελαφριά κρέμα από παντζάρι προσδίδει μια γλυκιά νότα, η οποία αντισταθμίζεται από την κρεμώδη και λεπτή γεύση του ταχινιού. Ιδανικό για ένα ελαφρύ γεύμα στο break σας.

-Tuna kebabs: Μια πραγματικά αναπάντεχη μίξη συστατικών! Κεμπάπ από εκλεκτό τόνο που συνοδεύονται από χειροποίητες πίτες ελαιολάδου, σάλτσα ντομάτας και ελληνικό γιαούρτι. Ναι, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα κλασικά και να δοκιμάσετε κάτι απρόσμενο.  

-Φρέσκο ψάρι ημέρας με ψητό κολοκυθάκι και λαδολέμονο: Μια ακόμα εξαιρετική επιλογή για ένα ισορροπημένο και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα. Το ψάρι, επιλεγμένο καθημερινά για την υψηλή ποιότητά του, συνδυασμένο με τα ψητά κολοκυθάκια και το λαδολέμονο είναι η επιτομή της ελληνικής, υγιεινής κουζίνας. 

.

Στο Geco θα βρείτε ιδανικές επιλογές για το μεσημεριανό σας γεύμα. Ανακαλύψτε το εδώ.

Εννοείται μπορείτε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με κρασί ή κάποιο ελαφρύ cocktail! Υπάρχουν πολλές ποικιλίες κρασιών και μπορείτε να συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό για να κάνετε σωστό pairing με το φαγητό σας.  Όσο για τα cocktail, από το αρωματικό Monks Gimlet, με citadelle gin, λικέρ χαμομηλιού, pino mugo, λεμόνι, σιρόπι δυόσμου & αγγουριού μέχρι το εξωτικό Tropical Mocktail, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας.

.

Cocktails & mocktails για κάθε γούστο. Ανακαλύψτε τα εδώ.

Από τις προσεγμένες γαστρονομικές δημιουργίες μέχρι τα εξαιρετικά κοκτέιλ, το Geco είναι μια απόδραση από την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά εξυπηρετεί και όσους αναζητούν έναν χώρο για ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό γεύμα με πελάτες ή συνεργάτες. Επισκεφτείτε αυτό το κομψό γαστρονομικό στέκι στο κέντρο της Αθήνας και είμαστε βέβαιοι πως θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή!

More info:

Geco at Gatsby Athens

Λέκκα 14, Αθήνα

Βρείτε το εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα