Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο ιδανική για βραδινό και αδυνάτισμα

Πράσινη Σαλάτα με Κοτόπουλο

Mερίδες: 3

Θερμίδες: 300 kcal/ μερίδα

Συστατικά:1 μικρό μαρούλι (απλό ή αισμπερκ)1 σαλάτα πράσινη σγουρή3 μέτρια καρότα1 μεγάλη πράσινη πιπεριά3 πιπεριές κόκκινες ψητές (κυκλοφορεί σε βαζάκι)15 μικρά τοματίνια90γρ. φέτα/ανθότυρο/βραστό κοτόπουλοελαιόλαδοκρέμα βαλσάμικο (αν δεν έχετε, βάλτε βαλσάμικο ξύδι)φρυγανιέςΓια τη βινεγκρέτ:2 κ.γλ. ελαιόλαδο1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο (ή 2 κ.σ.
βαλσάμικο)λίγο άλάτιΕκτέλεση:Ψιλοκόβετε το μαρούλι, τη σαλάτα, τα καρότα και την πράσινη πιπεριάΤα ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ και τα χωρίζετε σε 3 μέρη. Κάθε μέρος αντιστοιχεί σε 1 μερίδα. Φτιάξτε όσες μερίδες θέλετεΓια να φτιάξετε 1 μερίδα βάζετε στο ψυγείο τα 2 μέρη και συνεχίζετε με το 3οΚόβετε 1 κόκκινη πιπεριά ψητή και την προσθέτετε στη σαλάταΠροσθέτετε 5 μικρά τοματίνιαΠροσθέτετε 30γρ. κοτόπουλο (ή ανθότυρο ή φέτα)Ανακατεύετε σε ένα ποτηράκι το αλάτι, το ελαιόλαδο και το βαλσάμικοΣυνοδεύεται με 1 φρυγανιά

Η κατανάλωση σαλάτας θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία. Αν, όμως, επιθυμείς να έχεις πιο άμεσο και ορατό αποτέλεσμα στο σώμα σου, ακολούθησε τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου διαιτολόγου.
Το doctoranytime σου προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφθείς το διαιτολόγο που θες και να εξασφαλίσεις ένα πρόγραμμα διατροφής φτιαγμένο αποκλειστικά για εσένα!

The post Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο ιδανική για βραδινό και αδυνάτισμα appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα