Ο Τραμπ «τα’βαλε» με τους Δημοκρατικούς – «Θέλουν να παραπέμψουν τον πιο αγαπημένο πρόεδρο όλων των εποχών»

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά των Δημοκρατικών ο Ντόναλντ Τραμπ στην επιστολή που έστειλε στην Νάνσι Πελόζι με θέμα την παραπομπή του. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε άκυρη και άδικη την πρόταση δίωξης εναντίον του και κατήγγειλε τους Δημοκρατικούς ότι παραβιάζουν τον όρκο τους.

«Κάνετε μια άνευ προηγουμένου και αντισυνταγματική κατάχρηση εξουσίας και δηλώνετε ανοιχτό πόλεμο στην αμερικανική δημοκρατία» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η δίωξη εναντίον του είναι πρωτοφανής στους δυόμιση αιώνες της αμερικανικής νομοθετικής ιστορίας.

Κατηγόρησε δε την Πελόζι πως όλες οι διαδικασίες που κινεί εναντίον

του, είχαν στην πραγματικότητα ξεκινήσει πριν καν γίνει η συνομιλία του με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι η οποία προκάλεσε τη διαδικασία παραπομπής.

Όπως έκανε γνωστό νωρίτερα σήμερα ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, Στένι Χόγιερ το νομοθετικό σώμα θα ψηφίσει αύριο Τετάρτη επί των δύο άρθρων παραπομπής του Τραμπ σε δίκη.

Το tweet που προκάλεσε αντιδράσεις:

«Το Χρηματιστήριο πέτυχε άλλο  ένα άλλο ρεκόρ χθες –  το 133ο σε λιγότερο από τρία χρόνια (που είμαι) ως αγαπημένο σας πρόεδρος όλων των εποχών, και η Ριζοσπαστική Αριστερά, οι Δημοκρατικοί που δεν κάνουν τίποτα, θέλουν να με παραπέμψουν σε δίκη . Μην ανησυχείτε, δεν έκανα τίποτα λάθος. Στην πραγματικότητα, αυτοί κάνουν (λάθος)!» έγραψε στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος.

The Stock Market hit another Record High yesterday, number 133 in less than three years as your all time favorite President, and the Radical Left, Do Nothing Democrats, want to impeach me. Don’t worry, I have done nothing wrong. Actually, they have!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 17, 2019

Η επίμαχη επιστολή:

Πηγή: Ο Τραμπ «τα’βαλε» με τους Δημοκρατικούς – «Θέλουν να παραπέμψουν τον πιο αγαπημένο πρόεδρο όλων των εποχών» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα