Βραζιλία: Διχασμός και στο ποδόσφαιρο για την… ακροδεξιά – Έντονες αντιδράσεις για Ριβάλντο και Ροναλντίνιο (εικόνες)

Πολλές είναι οι αντιδράσεις και στον χώρο του ποδοσφαίρου στη Βραζιλία μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών την Κυριακή (07/10), με τον ακροδεξιό Ζαΐχ Μπολσονάρου να παίρνει την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας το 46,38% των ψήφων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Ριβάλντο και Ροναλντίνιο στήριξαν τον ακροδεξιό υποψήφιο με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να είναι πολλές και έντονες.

«Για μια καλύτερη Βραζιλία, θέλω ειρήνη,

ασφάλεια και κάποιον να μας δώσει πίσω τη χαρά. Επέλεξα να ζήσω στη Βραζιλία και θέλω μια Βραζιλία καλύτερη για όλους», έγραψε ο Ροναλντίνιο σε μήνυμά του στο «Τwitter». Ο πρώην σπουδαίος άσος ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία φορά τη φανέλα με το νούμερο «17» παραπέμποντας στον Μπολσονάρου.

Por um Brasil melhor, desejo paz , segurança e alguém que nos devolva a alegria. Eu escolhi viver no Brasil, e quero um Brasil melhor para todos!!! pic.twitter.com/DD5GUBQuVx

Ronaldinho Gaúcho (@10Ronaldinho) 6 Οκτωβρίου 2018

Ο «Ρίμπο» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τα αυθεντικά προβλήματα της Βραζιλίας είναι η οικονομική κρίση, η ανεργία, η βία, η υγεία, η εκπαίδευση, η διαφθορά. Η ψήφος μας θα αναδείξει έναν πρόεδρο όχι έναν πατέρα. Έχουμε ανάγκη αυτός (σ.σ. ο Μπολσονάρου) να λύσει τα προβλήματα της χώρας μας και να μας διδάξει αξίες, αυτά πρέπει να μάθουμε στο σχολείο και στο σπίτι».

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πατάει like και σε αναρτήσεις του Ζαΐχ Μπολσονάρου στο «twitter»…

Rivaldo é o irmao do Ronaldinho siguem o MITO Jair Bolsonaro. pic.twitter.com/VsermhnED4

— NO AL SOCIALISMO

Keywords
Τυχαία Θέματα