Έγκλημα αλα Αγκάθα Κρίστι: Κατηγορείται ότι δολοφόνησε μητέρα και θεία με 7 χρόνια διαφορά - Τα αρνείται όλα, η «κρυφή» επιστολή

Ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και θα ζήλευε και η ίδια Αγκάθα Κρίστι συζητήθηκε κατά την διάρκεια μεσημερινής εκπομπής.

Κατηγορείται πως σκότωσε μάνα και θεία μέσα στο ίδιο σπίτι, στην αρχή της οδού Μπουκαούρη κοντά στο Κάστρο της Πάτρας, αλλά δεν έχει παραδεχθεί–ομολογήσει κανένα από τα εγκλήματα. Η μητέρα του είχε βρεθεί νεκρή το 2016.

Είναι προσωρινά κρατούμενος και αρνείται όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης τονίζει πως διαθέτει στοιχεία που

θα αποδείξουν την αθωότητά του και θα στρέψουν τις κατηγορίες σε άλλον για το ειδεχθές αυτό έγκλημα. Η ηλικιωμένη θεία σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε στην κουζίνα, μέσα σε μία λίμνη αίματος, χτυπημένη από κάποιο βαρύ αντικείμενο, το οποίο όμως δεν εντοπίστηκε.

Οι υποψίες για τον φερόμενο δολοφόνο έγιναν βεβαιότητα όταν εντοπίστηκε από κάμερες τις περιοχής και πετάει δύο σακούλες σκουπίδια μεταμφιεσμένος.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», υπάρχει επιστολή της δολοφονημένης και όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του αποδεικνύει την αθωότητά του. Μάλιστα σύμφωνα με την επιστολή, η οποία ανήκει στην δολοφονημένη και η οποία βρέθηκε θαμμένη σε μία γλάστρα από τον 35χρονο, «φωτογραφίζει» ένα νέο πρόσωπο ως δράστης που φέρεται να έχει βάλει ως στόχο τα περιουσιακά της στοιχεία και τα κειμήλια.

Μάλιστα, ο 35χρονος κατηγορεί ένα νέο πρόσωπο για την δολοφονία της θείας του. Η θεία, μέσα από την επιστολή, φέρεται να προειδοποιεί τον 35χρονο για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Ο δικηγόρος του 35χρονου τόνισε πως είναι αθώος και ότι η γνησιότητα της επιστολής θα αποδειχθεί το επόμενο διάστημα, αφού ελεχθεί από ειδικό γραφολόγο. Στην συνέχεια θα εξεταστεί και δείγμα Dna τόσο από τον ίδιο τον 35χρονο όσο και από τρίτα πρόσωπα. «Είναι ένα έγκλημα που θα ζήλευε και η ίδια η Αγκάθα Κρίστι» συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε ο 35χρονος με την δολοφονημένη θεία του είχαν άριστες σχέσεις και η ίδια είχε πάει ως μάρτυρας υπεράστισης του 35χρονου που είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία της μητέρας του.

#ΕΓΚΛΗΜΑ #ΠΑΤΡΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Αγκάθα Κρίστι, Κατηγορείται,egklima, agkatha kristi, katigoreitai