Σε φωτιές, Τέμπη και νομοσχέδια επικεντρώνει το ΠΑΣΟΚ

Στις φωτιές στην Αττική, στο ζήτημα της απονομής δικαιοσύνης για το δυστύχημα των Τεμπών και στα νομοσχέδια που φέρνει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση επικεντρώνεται το ΠΑΣΟΚ αυτές τις μέρες, ενώ λόγω του καύσωνα και των πυρκαγιών μετατίθεται συνεχώς η ανακοίνωση των τομεαρχών του κόμματος, το πιθανότερο για την Πέμπτη.

Το σημερινό πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη ξεκινά με επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές στον Δήμο Σαρωνικού και συγκεκριμένα από τον Πύργο Μελισσουργού. Αμέσως μετά, θα συναντήσει τον σύλλογο

πληγέντων δυστυχήματος Τεμπών στη Βουλή.

Γραμματείς της ΚΟ Λιακούλη και Πάνας

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει προαναγγείλει ότι θα προτείνει για τη θέση της Γραμματέα, τη Βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, και για τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα, τον Βουλευτή Χαλκιδικής, Απόστολο Πάνα. Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των επερχόμενων νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης, δηλαδή αυτά για τη ψήφο των αποδήμων και το φορολογικό πολυνομοσχέδιο.

Αλλαγή παραδείγματος στον δήμο της Αθήνας

Σε ότι αφορά τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες, η Χαριλάου Τρικούπη προσανατολίζεται σε «μία πολύ φρέσκια επιλογή», η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει «αλλαγή πολιτικού παραδείγματος» και να λειτουργήσει στη βάση να δημιουργίας ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων. Φαίνεται, δηλαδή, πως το ΠΑΣΟΚ έχει απομακρυνθεί από το ενδεχόμενο καθόδου ενός προσώπου κεντρικοπολιτικού χαρακτήρα.

#ΠΑΣΟΚ #ΤΕΜΠΗ #ΒΟΥΛΗ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα